My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Πρόσκοποι: Δράση αλληλεγγύης

Δείτε Βίντεο

proskopoi-kilkis-drasi prosforas (2)

Το καθήκον προς τον συνάνθρωπο «να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση» αποτελεί μία από τις θεμελιώδης αρχές της Προσκοπικής Κίνησης και το έκαναν πράξη για ακόμη μια φορά οι Πρόσκοποι του Κιλκίς.

polykastro-Το μεγάλο χορευτικό των Ακριτών 2Συγκεκριμένα μετά από συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, οι Ανιχνευτές της 1ης και 2ης Κοινότητας της Περιφερειακής Εφορείας Κιλκίς, πραγματοποίησαν καμπάνια ενημέρωσης σε όλη την πόλη του Κιλκίς και συγκέντρωσαν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπως ελαιόλαδο, γάλα και άλλα για την ενίσχυση των Μητροπολιτικών Συσσιτίων του Κιλκίς που λειτουργούν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία των Προσκόπων ήταν μεγάλη και εντυπωσιακή, αφού συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικές ποσότητες τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν στα Συσσίτια όπως:

tonikidis-drasi prosforas (3)-123 λίτρα Ελαιόλαδο

-278 Κουτιά Γάλα Εβαπορέ

-300 κιλά Ζυμαρικά

-100 κιλά Όσπρια

-120 κουτιά σάλτσες κ.α.

Μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και ευχαριστιών εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Εμμανουήλ, υπό την καθοδήγηση του οποίου λειτουργούν τα Συσσίτια , μετέφερε ο υπεύθυνος των Συσσιτίων Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Πορτοκαλίδης ενώ τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Τονικίδης, ο οποίος παρέστη στην δράση προσφοράς.

Για την υλοποίηση της Δράσης εργάστηκαν οι βαθμοφόροι Απόστολος Δεληγιάννης, Γιώργος Φωτιάδης, Ιορδάνης Ρωμανίδης, Μιχάλης Δεληγιάννης, Στάθης Ιορδανίδης και Θόδωρος Παπαδόπουλος καθώς και οι Ανιχνευτές από την 1η Κοινότητα οι Ελευθερία Ημερίδου, Μαρία Καραμπίδου, Χρύσα Παπαδοπούλου, Σοφία Ρωμανίδου και Ελεονώρα Σταφυλαράκη και από την 2η Κοινότητα οι Δανάη Αμανατίδου, Άγγελος Γκαρσέν, Γαβριέλα Γκαρσέν, Βίκυ Καϊσίδου, Ηλίας Καρολίδης, Λευθέρης Καλογερίδης, Φένια Κομπατσιάρη, Νίκη Μάτσκου, Αγγελική Στεφούδη, Μαρία Τσαουσίδου, Κωνσταντίνα Υφαντή, Ιωάννα Χαραλαμπίδου και Κατερίνα Χατζηγεωργίου.

Την Δράση υποστήριξαν οι επιχειρήσεις «Σύμμετρο», «Γαλαξίας», «ΕΤΕΚΑ», «ΕΥΡΙΔΙΚΗ», «ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ» και οι κ. Τσιραμπίδης, Καρολίδης και Χαλκίδης.


Σχολιάστε