My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πρόσκοποι: Ασφαλές Διαδίκτυο

proskopoi-kilkisΜια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αφορμή την «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου» διοργάνωσε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς (η Ημέρα εορτάστηκε φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο στις 10 Φεβρουαρίου), το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς, με στόχο την ενημέρωση των γονέων και των φίλων του Συστήματος.

Την παρουσίαση της αξιόλογης εργασίας γύρω από τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθώς και τους τρόπους που το καθιστούν ασφαλές για τους μικρούς αλλά και μεγάλους έκανε ο υπαρχηγός του Συστήματος και καθηγητής Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Κιλκίς, Γιάννης Κέρος.

2o kilkis_1Μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και απορίες με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν μια πολύτιμη εμπειρία που θα συμβάλλει στην ασφαλέστερη χρήση του διαδικτύου και των δυνατοτήτων του.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο αρχηγός του Συστήματος, Χρήστος Καναρόπουλος και ο Β. Περιφερειακός Έφορος Κιλκίς Αντώνης Κομπατσιάρης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην επιλογή υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του Συστήματος και των γονέων τους ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες με επίκεντρο πάντα το παιδί.

Σχολιάστε