My Twitter Feed

6 Ιουνίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παγκόσμιος από τα χωράφια! -

Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Περιφρούρηση από εργαζόμενους -

Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Παραιτήσεις και απειλή λουκέτου -

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Πρόσληψη 26 “οχταμηνιτών” -

Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Συγχαρητήρια Βεργίδη σε Κιλκισιακό -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΚΚΕ – Κιλκισιακός σημειώσατε… -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Προς λουκέτο κι η ΦΙΕΡΑΤΕΧ; -

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Κεντρική εκδήλωση με αισιοδοξία -

Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Πρόσκληση για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ

*Αποχώρηση του Γιώργου Ηλιάδη λόγω συνταξιοδότησης.

Εν όψει της διοργάνωσης της 88ης ΔΕΘ (07-15.09.2024), το Επιμελητήριό Κιλκίς θα συμμετάσχει σε εξοπλισμένο stand (περίπτερο 2 ή 3) όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου, με υο  κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στο ποσό των 42 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.

Το Επιμελητήριο με πρόσφατη απόφασή του επιχορηγεί  την συμμετοχή στη 88η  ΔΕΘ, τον κάθε εκθέτη – μέλος με 10,00 ανά τ.μ.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων.

Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.   Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας έως 24.06.2024, για τη συμμετοχή σας στην 88η ΔΕΘ, στο stand του Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κιλκίς  (Ελένη Τσακαλοφίδου 2341024580-1 Εσωτ.:107 ,  email: infoHYPERLINK “mailto:info@ebekilkis.gr”@HYPERLINK “mailto:info@ebekilkis.gr”ebekilkisHYPERLINK “mailto:info@ebekilkis.gr”.HYPERLINK “mailto:info@ebekilkis.gr”

Αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του Γιώργου Ηλιάδη

Μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για όλους, ήταν η Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024,  όταν η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποχαιρέτησε, λόγω συνταξιοδότησης , το Διευθυντή της  και συνεργάτη επί 39 έτη κ. Γεώργιο Ηλιάδη .

Τον άνθρωπο που   συνέβαλε  τα μέγιστα από της συστάσεως του,  ως νεαρός τότε υπάλληλος για τη δημιουργία του, αλλά και για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της πόλης μας και του νομού μας ,  μέσα από μια πλειάδα δράσεων, συνεργασιών, συμπράξεων και πρωτοβουλιών που ανέλαβε καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Πρόεδρος, μέλη  της Διοίκησης και συνάδελφοι αναφέρθηκαν στο ήθος του , τον χαρακτήρα του ,  την εργατικότητά του ,  τη συναδελφικότητά του και τη μακρόχρονη εποικοδομητική πορεία του .

Ο ίδιος συγκινημένος έκανε λόγο για τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο του Κιλκίς υπήρξε για αυτόν μία αστείρευτη πηγή  γνώσεων και γνωριμιών  με σπουδαίους ανθρώπους που εν τέλει διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του. Η επιμελητηριακή οικογένεια ήταν πάντα για τον ίδιο η ευρύτερη οικογένειά του, διότι όπως χαρακτηριστικά τόνισε ήταν στη διάθεση των μελών του και της εκάστοτε Διοίκησης, προς επίλυση κάθε θέματος, σε καθημερινή βάση ανεξαρτήτως ωραρίου.

Καθοδηγούμενος από την αγάπη του στο φορέα και την τεράστια εμπειρία του , είπε πως είναι πεπεισμένος ότι σήμερα το Επιμελητήριο, με την ποιότητα του στελεχιακού του δυναμικού, τις απαραίτητες μελλοντικά προσθήκες, με διασφαλισμένα κατά το μεγαλύτερο μέρος τα έσοδά του από το ΓΕΜΗ και με ένα νέο και σύγχρονο Οργανόγραμμα, οφείλει και πρέπει να ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά δημόσια τα μέλη όλων των  Διοικήσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χρήστο Χατζημλάδη  για την ουσιαστική συνεργασία τους των τελευταίων 5 ετών ο οποίος τόνισε πως «ο κ. Ηλιάδης υπήρξε ο ίδιος ο φορέας» .

Σχολιάστε