My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Πρόγραμμα για αγορά τροφίμων

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου Παιονίας  (Πλατεία Παύλου Μελά 1 – Αξιούπολη), υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με  την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives» για την συμμετοχή του στο κοινωνικό πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid 19».

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δωρητή του προγράμματος, για τον Covid-19. Θα αφορά δε, στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης στα καταστήματα υπεραγοράς (super market) ΑΒ Βασιλόπουλος..

Συγκεκριμένα, θα ωφελούνται 7 διαφορετικοί δημότες κάθε μήνα, για όσο διαρκεί το πρόγραμμα (από Σεπτέμβριο έως και Δεκέμ-βριο 2020).

Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σε μια κοινή προσπάθεια των εμπλεκομένων φορέων (Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Κέντρο Κοινότητας, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι») στήριξης  κατά προτεραιότητα των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και δεύτερη προτεραιότητα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και άλλοι ωφελούμενοι των φορέων αυτών.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας θα είναι υπεύθυνο για την ορθή και διαφανή τήρηση της διαδικασίας, τηρουμένης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, και επιπροσθέτως αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδίδει στο «Μπορούμε» μηνιαία και ηλεκτρονικά το σαρωμένο αρχείο αναφοράς ελέγχου των δικαιούχων του κοινωνικού προγράμματος.

Σχολιάστε