My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Πρωτιές ΓΑΣΚ με ρεκόρ για Ν. Ιωακειμίδη

Μεγάλη εμφάνιση της Κωνσταντινίδου στο Πένταθλο.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου σταδίου ο 1ος όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας , του Κιλκίς και της Ημαθίας.

100FINAL IOAKIMIDISΟ ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές και μία αθλήτρια και κατάφερε να εντυπωσιάσει με  την παρουσία του κατακτώντας  δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Στους καλύτερους αθλητές των αγώνων κατάφερε να προσθέσει το όνομά του ο εικοσάχρονος σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης μετά τις εμφατικές νίκες του τόσο στα 100 όσο και στα 200 μ . Ο αθλητής που γυμνάζεται από φέτος με τον Κώστα Μηναρετζή, συνέτριψε στις κούρσες της μιας ανάσας τα ατομικά του ρεκόρ και έδειξε , από την πρώτη του κιόλας επίσημη φετινή εμφάνιση ότι μπορεί να πετύχει επιδόσεις ανάλογες με το μεγάλο ταλέντο του.

Στα 100 μ με αντίθετο άνεμο σημείωσε το πρωί 11”08 καταρρίπτοντας το 11”31 , ενώ στα 200 μ το απόγευμα κέρδισε άνετα με 22”39 αφήνοντας στη ιστορία το 23”14 που είχε από πέρυσι και φυσικά έκανε με το καλημέρα τα υψηλά όρια του ΣΕΓΑΣ εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Νέων Ανδρών στα 100 και 200 μ.

Στα 5000 μ των Ανδρών απόλυτα πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη συμμετοχή του 17χρονου Αιμίλιου Μαβίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αν και στάθηκε άτυχος “πληρώνοντας” την αβλεψία των κριτών στροφών που υποχρέωσαν όλους τους αθλητές να κάνουν μία επιπλέον στροφή.

Ατομική επίδοση στα 100 μ όπου συμμετείχε σημείωσε και ο παίδας αθλητής Παύλος Παπαδόπουλος που με 12”01 κατέρριψε την ατομική του επίδοση 12”83 που σημείωσε πέρυσι.

Μια άτυχη στιγμή στην τελευταία αλλαγή της σκυταλοδρομίας 4χ100 μ των Ανδρών οδήγησε την ομάδα στην εγκατάλειψη και στέρησε από τον ΓΑΣ Κιλκίς την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου στους αγώνες. Ωστόσο η αγωνιστική διάθεση των Δημήτρη Βαφειάδη , Παύλου Παπαδόπουλου και Γιώργου Νικηφορίδη κάθε άλλο παρά πέρασε απαρατήρητη.

Παράλληλα με το διασυλλογικό πρωτάθλημα των Ανδρών και Γυναικών πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζογλείο Στάδιο και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων (πένταθλο – έξαθλο) της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας , του Κιλκίς και της Ημαθίας σε έναν όμιλο με υψηλότατο επίπεδο συναγωνισμού.

DSCF0385Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με την δεκαπεντάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που  πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 6η θέση με  3.069 βαθμούς  και έδειξε στοιχεία που αφήνουν πολλά περιθώρια διάκρισης στο μέλλον. Η επίδοση της Κωνσταντινίδου , που γυμνάζεται στα σύνθετα με τον παλιό πρωταθλητή του Δεκάθλου και προπονητή του ΓΑΣΚ Τάσο Λουνή , είναι νέο ατομικό της ρεκόρ (είχε 2810 βαθμούς από πέρυσι) και επίτευξη του υψηλού ορίου του ΣΕΓΑΣ (2800 β) για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Η Κωνσταντινίδου σημείωσε 14”19 στα 80 μ εμπ., 4,30 μ στο μήκος, 8,82 μ  στη σφαίρα, 27,94 μ  στον ακοντισμό και 1.54”05 στα 600 μ.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης δήλωσε: “ Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας που πήραν σήμερα μέρος στους αγώνες για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν για ακόμη μια φορά. Το τμήμα του στίβου διαθέτοντας  το καλύτερο  προπονητικό επιτελείο αλλά και με αθλητές και αθλήτριες μόνο από το Κιλκίς  και όχι με ξενόφερτες μεταγραφές “μισθοφόρων” , απέδειξε και σήμερα πως συνεχίζει να κρατά τη σημαία του συλλόγου πολύ ψηλά. Είμαστε υπερήφανοι για τους αθλητές και τους προπονητές μας  και φυσικά τα καλύτερα είναι μπροστά μας”

Σχολιάστε