My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Προβλήματα χωρίς τέλος!

Τα προβλήματα απ` τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου συνεχίζονται στο νομό Κιλκίς, και σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.

plimmyresΣυγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στο 6ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κιλκίς – Μελανθίου, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου, στην ισόπεδη διάβαση του Γαλλικού ποταμού επί της επαρχιακής οδού Αργυρούπολης – Σεβαστού, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μανδρών – Γαλλικού και στο τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Ευζώνων – Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης στο τμήμα Λιμνότοπος ως Αξιοχώρι.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική εκτός απ` τον απεγκλωβισμό οδηγού από όχημα, στη περιοχή Άνω και Κάτω Ποταμιάς, χθες το πρωί, προέβη και σε 15 αντλήσεις υδάτων από διάφορα πλημμυρισμένα ακίνητα.

Τα μεγάλα προβλήματα, όμως, αφορούν τις πλημμύρες σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών, που έχουν φέρει σε απόγνωση τους αγρότες.

Πάντως τα νέα για τον καιρό είναι ενθαρρυντικά αφού από σήμερα Τετάρτη προβλέπεται το τέλος των βροχοπτώσεων, ενώ από μεθαύριο Παρασκευή θα επικρατήσει και ηλιοφάνεια.

 

Σχολιάστε