My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Προβλήματα με τους ελέγχους

Σημαντικά προβλήματα στις εγκαταστάσεις του συνοριακού Σταθμού Υγειονομικού Κτηνιατρικού Ελέγχου (ΣΥΚΕ) Ευζώνων διαπίστωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκος Αντώνογλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Τελωνείο Ευζώνων και στο σιδηροδρομικό πέρασμα Ειδομένης.

Ο ο γ.γ. του υπουργείου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις φυτοϋγειονομικών και κτηνιατρικών ελέγχων στο οδικό πέρασμα Ευζώνων και στο Σιδηροδρομικό πέρασμα Ειδομένης, παρακολουθώντας στους Ευζώνους τη διαδικασία ελέγχου προϊόντων φυτικής προέλευσης σε διερχόμενα φορτηγά.

Όπως δήλωσε κ. Αντώνογλου, “το ΥΠΠΑΤ επιδιώκει την ισχυροποίηση των ελεγκτικών του υπηρεσιών και υποδομών ώστε να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό η ασφάλεια της διατροφής των Ελλήνων καταναλωτών, η προστασία της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η συμμόρφωση με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς”.

Για το σκοπό αυτό θα ενταθούν οι προσπάθειες βελτίωσης των εγκαταστάσεων και υποδομών που χρησιμοποιούνται από τις ελεγκτικές υπηρεσίες σε όλα τα σημαντικά σημεία εισόδου και εξόδου αγροτικών προϊόντων όλης της χώρας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποίησε ο γ.γ. του υπουργείου το διάστημα 19 – 20 Δεκεμβρίου σε σημαντικά σημεία εισόδου και εξόδου αγροτικών προϊόντων της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών και Έβρου.

 

Σχολιάστε