My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της  Marc- Στην τρίτη θέση και πάλι η Χρυσή Αυγή.

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συγκεντρώνει 23% στην πρόθεση ψήφου, ενώ τη Νέα Δημοκρατία επιλέγει το 20,8% των ερωτηθέντων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται για μία ακόμα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή με 9,8% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,8% και τέλος το ΚΚΕ με 4,5%.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ 23%

ΝΔ 20,8%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,8%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5,7%

ΠΑΣΟΚ 5,1%

ΔΗΜΑΡ 4,8%

ΚΚΕ 4,5%

Η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται μεγαλύτερη στην εκτίμηση χωρίς λευκά και άκυρα όπου το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 29% με τη Νέα Δημοκρατία να φτάνει το 26,2%.

Η Χρυσή Αυγή φτάνει το 12,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 7,1%, το ΠΑΣΟΚ στο 6,4%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 6,1% και το ΚΚΕ στο 5,7%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Σαμαράς

Πρώτος στην προτίμηση των ερωτηθέντων για τη θέση του πρωθυπουργού εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς που συγκεντρώνει ποσοστό 46,4%, έναντι 31,7% του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ένα ποσοστό 47,5% των πολιτών εκτιμά πως η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση που αντιμετωπίζει, με το 45,8% να πιστεύει πως δεν θα αποφύγουμε τη χρεωκοπία.

Έριξε το οικογενειακό εισόδημα η κρίση, απαισιοδοξία για το μέλλον

Στα υπόλοιπα ερωτήματα που τέθηκαν στους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση της Marc, το 92,5% δηλώνει πως το οικογενειακό του εισόδημα έχει μειωθεί από την έναρξη της οικονομικής κρίσης, την ώρα που μόλις το 0,2% έχει δει αύξηση στο οικογενειακό εισόδημά του.

Παράλληλα, το 77,4% έχει δει τον ατομικό του μισθό να μειώνεται εξαιτίας της κρίσης, με το 22,6% δηλώνει πως παραμένει αμετάβλητο ή αυξήθηκε.

Ακόμα, το 47,6% δηλώνει πως έχει τουλάχιστον έναν άνεργο στο οικογενειακό του περιβάλλον, πράγμα που μεταφράζεται σε περίπου δύο εκατομμύρια νοικοκυριά πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στο χρονικό διάστημα 23-26 Νοεμβρίου.

newsbomb.gr

Σχόλια
One Response to “Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Λίγους μήνες μετά τις εκλογές και όλες οι δημοσκοπήσεις βγάζουν πάνω-κάτω τα ίδια αποτελέσματα. Τώρα απο την συγκεκριμένη δημοσκόπηση εξάγονται τα εξής συμπεράσματα.
    Συμπέρασμα 1ο. Μια κυβερνητική μειοψηφία της τάξης του 30,7% αποφασίζει και για το υπόλοιπο 69,3% που είναι αντίθετο με την πολιτική της. Σύμφωνα με αυτό το αποτέλεσμα λοιπόν εξάγεται οτι δεν υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα. Τότε τί υπάρχει; Βαφτίστε το όπως θέλετε. Οποιο κι’ αν είναι το όνομα αυτό ασφαλώς θα υποδηλώνει μια μορφή απολυταρχίας με κοινοβουλευτικό μανδύα.
    Συμπέρασμα 2ο.Οι Ελληνες βγάζουν 1ο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον αργηγό της ΝΔ. Παράνοια; Παραδοξότητα; Αντίφαση; Όπως και να το πείτε, πάντως φυσιολογικό δεν είναι.
    Συμπέρασμα 3ο.Υπάρχει ένα σημαντικό 22,6% που δηλώνει οτι δεν επιρρεάστηκε μισθολογικά απο την κρίση ή και αύξησε τον μισθό του!!! Εκτός απο τους υπαλλήλους της Βουλής, ποιές κατηγορίες εργαζομένων είναι όλοι αυτοί ;
    Συμπέρασμα 4ο. Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα γίνονται τρείς την ώρα και είναι κάτι σαν το φαγητό. Το τρώς και την επομένη το…ξεχνάς.

Σχολιάστε