My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

“Πράσινο φως” για τις κερκίδες

Λέτε να λύθηκε επιτέλους το θέμα των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς; Σύμφωνα, πάντως, με τον Θόδωρο Παραστατίδη, ναι!

Πράγματι, όπως δηλώνει ο βουλευτής, σήμερα Πέμπτη τον ενημέρωσαν από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού ότι το θέμα εμπλοκής που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια έλαβε τέλος.

Κι αυτό, επειδή έχει εξοφληθεί ο εργολάβος για ό,τι έργο έχει υλοποιήσει κι έχει κληθεί η αρμόδια επιτροπή να το παραλάβει. Έτσι θα παραδοθεί το έργο στο Δήμο Κιλκίς προκειμένου να το ολοκληρώσει, όπως είναι το αίτημά του.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Παραστατίδης έστειλε την ακόλουθη  επιστολή στον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη:

“Κύριε Δήμαρχέ, σας πληροφορώ, εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί ακόμη, πώς σήμερα από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και συγκεκριμένα ο κ. Τάσος Μπούντινος, με ενημέρωσε πως το θέμα εμπλοκής που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με τις κερκίδες του γηπέδου του Κιλκισιακού έλαβε τέλος. Με πληροφόρησε πως έχει εξοφληθεί ο εργολάβος για ό,τι έργο έχει υλοποιήσει, και έχει κληθεί η αρμόδια επιτροπή να το παραλάβει. Ως εκ τούτου, το έργο πλέον παραδίδεται στο Δήμο Κιλκίς, όπως ήταν και πάγιο αίτημα της Δημοτικής αρχής εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έτσι ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση του εναπομείναντος έργου και επιτέλους να παραδοθεί στους πολίτες του Κιλκίς.

Σχολιάστε