My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πολύκαστρο: Ομιλία Γιαννόπουλου

giannopoulos1Τις προγραμματικές θέσεις των έντεκα σημείων του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» με επικεφαλής τον Ιωάννη Ιωαννίδη παρουσίασε την Τρίτη σε πολυπληθή συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού, στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Έντεκα σημεία που αφορούν παρεμβάσεις και πολιτικές για διάφορα έργα υποδομής, ζητήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, της ανάπτυξης του τουρισμού και αγροτουρισμού, του πολιτισμού και της ενέργειας, όπως για παράδειγμα της γεωθερμίας.

Παράλληλα παρουσίασε και τις θέσεις του συνδυασμού και για μια σειρά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του δήμου Παιονίας και σχετίζονται με την ολοκλήρωση του αρδευτικού έργου της Αρτζάν – Αματόβου, που θα δώσει προς καλλιέργεια 23.000 στρέμματα αρδεύσιμης γης στους παραγωγούς της περιοχής, έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στην οδό Κιλκίς – Γουμένισσας στην σύνδεση της τελευταίας με τα Γιαννιτσά και της σύνδεσης με τα Μεγάλα Λιβάδια, στην παραμονή υπηρεσιών στην έδρα τους, όπως το ΙΚΑ της Αξιούπολης, το γραφείο του ΟΑΕΔ στην Γουμένισσα, αλλά και σε μια σειρά από άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ειδική αναφορά πραγματοποίησε ο κ. Γιαννόπουλος στην προσπάθεια που επιχειρείται  εσχάτως από πλευράς της απερχόμενης διοίκησης  της περιφέρειας να οικειοποιηθεί έργα της δημοτικής αρχής του Κιλκίς, όπως μεταξύ άλλων των αναπλάσεων της «Αυστροελληνικής» αποθήκης και της πλατείας του «Κήπου», για τα οποία ουσιαστικώς έχει ως διαχειριστική αρχή την επίβλεψη της εκτέλεσής των.

 giannopoulos2Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, που αναφέρθηκε στην υποστήριξη της παράταξης από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής  Κιλκίς με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Γεωργαντάς, που αναφέρθηκε στην επική ανατροπή των δεδομένων σε περιφερειακό και κυρίως στο επίπεδο του νομού σε σχέση με την αποδοχή του συνδυασμού μέσα στο διάστημα των ολίγων εβδομάδων της «ζωής» του.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Δημήτρης Μελάς, φίλος και συνεργάτης του κ. Γιαννόπουλου από την θητεία του ως αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αναφέρθηκε πρωτίστως στην ανθρώπινη πλευρά του φίλου του και συνεργάτη, αλλά ταυτοχρόνως και στην πλούσια γνώση και την αποτελεσματικότητα του σε θέματα αγροτικής πολιτικής.

Δελτίο τύπου από Κ. Γιαννόπουλο

Σχολιάστε