My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από παιδιά!

DROSATO_paidiko-podosfairoΜε μεγάλη συμμετοχή (πάνω από 150 μικροί αθλητές) πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Δροσάτο Κιλκίς, το Τουρνουά ποδοσφαίρου παίδων/εφήβων και προπαίδων/τζούνιορ, στη μνήμη του Τέλη Πολιτάκη, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.

Το γήπεδο του Δροσάτου γέμισε από τις φωνές των μικρών ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με όρεξη και διάθεση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα δύο πρωταθλήματα των δύο κατηγοριών, απολαμβάνοντας το παιχνίδι και τον πολύ καλό καιρό.

Άψογη ήταν η διοργάνωση του τουρνουά από τον Μακεδονικό Δροσάτου που έχει επενδύσει στις ακαδημίες πραγματοποιώντας συστηματική δουλειά υπό την καθοδήγηση του γιατρού Θανάση Τσιραμπίδη και των συνεργατών του Δημήτρη Αβραμίδη και Νίκου Μούρου.

paok-kristonisΟ κ. Τσιραμπίδης, εμφανώς ικανοποιημένος από την συμμετοχή, τόνισε ότι ο στόχος για τον Μακεδονικό Δροσάτου είναι διττός. Αφενός, η συμμετοχή των παιδιών στο άθλημα του ποδοσφαίρου ως δημιουργική διέξοδο και η μετάδοση γνώσεων σε αυτό με την παράλληλη διάπλαση καλών χαρακτήρων και αφετέρου τα αποτελέσματα και οι νίκες. «Αισθανόμαστε ευτυχείς που για ακόμη μια φορά πραγματοποιήσαμε την μεγάλη αυτή ετήσια συνάντηση μας, με την συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών, για να τιμήσουμε την μνήμη του συντοπίτη μας Τέλη Πολιτάκη, ενός ανθρώπου που αγάπησε και πρόσφερε πολλά στον τόπο του Δροσάτου» τόνισε ο κ. Τσιραμπίδης και ανέλυσε το σκεπτικό των βραβεύσεων σε τρεις ξεχωριστούς ανθρώπους. «Φέτος ο Μακεδονικός Δροσάτου αποφάσισε να τιμήσει τρεις ανθρώπους που μας τιμούν και έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στον αθλητισμό γενικότερα. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ για την φυσική και την πνευματική του παρουσία που μας στηρίζει και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, τον πρώην Δήμαρχο Δοϊράνης Γιώργο Καλπακίδη για την υποστήριξη του στο έργο της ακαδημίας και τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Ηλιάδη για την αθόρυβη και ουσιαστική υποστήριξη του, που είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα σημαντική για εμάς».

doxa-xersouΤα εύσημα για την προσπάθεια του Μακεδονικού και τα συγχαρητήρια τους προς τους μικρούς αθλητές καθώς και τους προπονητές εξέφρασαν τόσο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κιλκίς κ. Εμμανούηλ όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου τονίζοντας ότι αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον για το ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των προπαίδων/τζούνιορ του Μακεδονικού Δροσάτου (Δημήτρης Αβραμίδης), Αχιλλέας Κιλκίς (Κώστας Ξανθόπουλος), Ακαδημίου Χέρσου (Λάκης Φωκάς), ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Παύλος Μπάπκας) και Σπίθα Κορομηλιάς (Μίμης Γεωργιάδης) ενώ στην κατηγορία εφήβων/παίδων συμμετείχαν οι ομάδες του Μακεδονικού Δροσάτου, Α.Ε. Πολυκάστρου (Τάσος Χατζηαράπης), Ακαδημία Χέρσου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Μάρκος Κουτσάγιας και Σπίθα Κορομηλιάς.

DROSATO_paidiko-podosfairoΟι βαθμολογίες στις δύο κατηγορίες διαμορφώθηκε ως εξής:

Κατηγορία Εφήβων/παίδων

  1. Κρηστώνη 8
  2. Δροσάτο 8
  3. Πολύκαστρο 5
  4. Χέρσο 4
  5. Κορομηλιά 1

Κατηγορία προπαίδων/τζούνιορ

  1. Χέρσο 12
  2. Κρηστώνη 9
  3. Κορομηλιά 6
  4. Αχιλλέας 3
  5. Δροσάτο 0

 

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Χ. Καναρόπουλος

Σχολιάστε