My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ποδοσφαιρική δράση του Αλέξανδρου

 

alexandros-aepΈδειξε τα δόντια της η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας απέναντι στην μέχρι χθες πρωτοπόρο ομάδα της Α’ Κατηγορίας Δόξα Καμπάνη. Επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 1-3 και δείχνει πλέον τις δυνατότητες της για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρχικά να επιβάλουν το ρυθμό τους σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα ήταν πολύ γρήγορο και δυνατό.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 5’ λεπτό μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Βασιλειάδη ο Φυλακτάκης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1.Στην συνέχεια αλλά πολύ γρήγορα η Δόξα ισοφάρισε 1-1 μετά από σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε πάνω στον Σαρηγιαννίδη και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα.

alexandros-aep2Αμέσως μετά ο Βασιλειάδης έγινε εκτελεστής μετά από σέντρα του Σαρηγιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι και ασίστ του Ντουντούκη μόνος ο Βασιλειάδης έγραψε το 1-2 και το σκορ έκλεισε και πάλι ο Φυλακτάκης όπου μετά από ατομική ενέργεια του Ντουντούκη από δεξιά  και αφού πέρασε τους αντιπάλους του, έδωσε την ασίστ για να γίνει το τελικό 1-3.

Χαρακτηριστικό του όμορφου αλλά και πολύ καλού τεχνικά παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή 5 παλαιών παικτών του Αλέξανδρου στην αντίπαλο ομάδα των Αιβαζίδη, Σμιάρη, Ανανιάδη, Λιαπιασβίλι και Παρδάλη.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι ομάδες AJAX, ΙΝΤΕΡ,ΡΕΑΛ,ΜΑΡΣΕΙΓ ΚΑΙ ΒΑΒΙΝΙ αντιμετώπισαν την ΑΕ Πολυκάστρου με τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • AJAX-ΑΕΠ   9-3
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΒΙΝΙ – ΑΕΠ  6-3
  • ΙΝΤΕΡ-ΑΕΠ   4-4
  • ΡΕΑΛ—ΑΕΠ   18-8
  • ΜΑΡΣΕΙΓ-ΑΕΠ   2-6
Σχολιάστε