My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ποδηλατάδα με κρουστά στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης (16-22 Σεπτεμβρίου) και με στόχο την προώθηση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης εντός της πόλης, ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς προγραμματίζει για την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης.  

Η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από την Πλατεία Ειρήνης, θα εξελιχθεί στους δρομους της πόλης και θα καταλήξει στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στην “Γιορτή Κρουστών” που διοργανώνει το Τμήμα Κρουστών του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. Δήμου Κιλκίς.

Η διαφορετική μουσική αυτή εκδήλωση, περιλαμβάνει επιτόπιο Εργαστήρι Κρουστών στις 19:30 και μια ενδιαφέρουσα συναυλία Κρουστών στις 20:30 με τη συμμετοχή και του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της ημέρας, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο σπίτι και επιλέγοντας διαφορετικούς τρόπους μετακίνησης με λιγότερη ρύπανση, χωρίς κόστος, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σημειώνεται τέλος, ότι η δημοτική αρχή Κιλκίς αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα να προχωρήσει η ανάπλαση της 21ης Ιουνίου, έχει ήδη υποβάλει αίτημα για ένταξη στο ΕΣΠΑ, του έργου διαπλάτυνσης πεζοδρομίων και δημιουργίας ποδηλατόδρομου.

Σχολιάστε