My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Πλούσια η δραστηριότητα των “Παιόνων”

Το Σάββατο 10 φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των Παιόνων στο ξενοδοχείο ”παρυφές” στην Γρίβα.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της Γουμένισσας.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, απενεμήθη τιμητική πλακέτα ως ένδειξη τιμής και μνήμης στο προσωπό του αείμνηστου Χρήστου Κριβέντση, ενός από των ποιών δραστήριων μελών των Παιόνων, για την πολυετή εθελοντική προσφορά του προς τον Σύλλογο μας. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Θάνος Κριβέντσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στη χοροεσπερίδα, καθώς και τους επιχειρηματίες της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο κλήρωση.

Τσικνοπέμπτη

Με παραδοσιακό χαλβά γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ”. Η παρασκευή του χαλβά άρχισε νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, μέσα σε παραδοσιακό καζάνι.

Η μυρωδία του πλημμύρισε όλη την πλάτεία, πολλοί κάτοικοι της Γουμένισσας  γεύτηκαν τον μυρωδάτο χαλβά και όλοι έδιναν συγχαρητήρια στο Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου, για αυτή την όμορφη εκδήλωση που περιείχε μέσα της γλύκα, μοναδικά αρώματα παράδοσης και πολλά χαμόγελα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα της Γουμένισσας για τη προσφορά των υλικών για την παρασκευή του χαλβά, καθώς και όλους εκείνους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία αυτή η όμορφη εκδήλωση.

Παιδικός χορός

Σε μια χαρούμενη αποκριάτική ατμόσφαιρα οι μικροί μας φίλοι και χορευτές των παιδικών τμημάτων των Παιόνων, βρέθηκαν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Όμορφες εκπλήξεις περίμεναν τα μικρά μας παιδιά, με εξέχοντα πρωταγωνιστή, τον παιδαγωγό κλόουν, ο οποίος με τις εκπαιδευτικές του γνώσεις και ικανότητες, λειτούργησε και χαροποίησε τους μικρούς μασκαράδες προσκομίζοντας γνώσεις μέσα από παιχνίδια ομαδικά με πειθαρχία και κανόνες, αλλά και με πολύ κέφι και χορό.

Οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα ροφήματα προσφορά του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς που παραυρέθηκαν στο αποκριάτικο πάρτι, καθώς και τα καταστήματα της Γουμένισσας για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Σχολιάστε