My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Πλούσια δράση προσκόπων

Πλούσιες σε περιπέτεια και παιχνίδια ήταν για ακόμη μια φορά οι δράσεις των προσκοπικών τμημάτων της Περιφέρειας Κιλκίς κατά την Πασχαλινή περίοδο που πέρασε.

Συγκεκριμένα, η 1η Αγέλη Λυκοπούλων Κιλκίς με αρχηγό Δράσης τον Θεοχάρη Ισαακίδη και επιτελείο τους βαθμοφόρους Ιωάννα Κοζανίδου, Γεώργιο Τσαβαχίδη, Έλενα Μιχαηλίδου, Στέφανο Κιτσονίδη και Δημήτριο Νικολαΐδη, ανιχνευτές-παραστάτες τους Χρ. Ισαακίδη, Ευρ. Καρατζά, Αγ. Τσιλιγκιρίδου, Με. Τσιγγάρου, Μαρ. Κουραλίδου, Κλ. Πανταζή, Τηλ. Παπαδόπουλο, Σ. Στεφανίδου και διαχείριση τους Γεώργιο Ανανιάδη, Ιορδάνη Ρωμανίδη, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Μιλτιάδη Ζώγκα, Θεόδωρο Ημερίδη και Ζωή Καγκελίδου πραγματοποίησαν τριήμερη εκδρομή από τις 9 έως τις 11 Απριλίου στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς.
Στην Δράση πήραν μέρος 44 λυκόπουλα, που ταξίδεψαν και έζησαν για 3 μέρες παρέα με ένα χαρισματικό άνθρωπο που ό,τι παραμύθι διάβαζε γινόταν πραγματικότητα!!

Λίγο νωρίτερα, η 2η Αγέλη Λυκοπούλων πραγματοποίησε την δική της διήμερη δράση στον ίδιο χώρο, με Αρχηγό την Αρετή Μπέη, παραστάτες τους Σταύρο Δεμουρτζίδη, Θόδωρο Παπαδόπουλο και Ηλία Καρολίδη και διαχείριση τον Μάκη Αβραμίδη, με τα Λυκόπουλα να ζουν την ιστορία του Ταρζάν.

Η 2η Ομάδα κατασκήνωσε για τέσσερις ημέρες στο δασύλλιο του Καβαλαρίου, από 7 έως 10 Απριλίου, ζώντας την δική της περιπέτεια στα μυστήρια μονοπάτια του Φαραώ, πραγματοποιώντας ημερήσια εκδρομή στο Π. Λιθωτό, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια και δημιουργώντας όμορφες χειροτεχνίες στα διάφορα εργαστήρια. Οι κατασκευές ανέσεων και το ενωμοτιακό μαγείρεμα προσέφεραν χρήσιμες εμπειρίες στους 18 προσκόπους που ετοιμάζονται πλέον για την μεγάλη Κατασκήνωση. Αρχηγός ήταν ο Δημήτρης Γκορίδης, με επιτελείο τους Τσόφα Κοβλακίδου, Γιώργο Χατζηβακαλέλη, Άκη Τομπουλίδη, Χρήστο Καναρόπουλο και παραστάτες τις Α. Ευθυμιάδου και Ξαν. Σοντζόγλου.

Εξ’ άλλου, την Μεγάλη Παρασκευή, οι δύο Ομάδες Προσκόπων και βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας συνόδευσαν τον επιτάφιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Κιλκίς ενώ η 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Κιλκίς με επικεφαλής τον Αρχηγό Λάζαρο Μοσκώφ συνόδευσαν  τον επιτάφιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Τέλος, οι δύο Κοινότητες Ανιχνευτών (έφηβοι) των δύο Συστημάτων, θα συμμετέχουν στην 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση, που θα λάβει χώρα φέτος στην Πάτρα, από 19 έως 22 Απριλίου, συμμετέχοντας σε όλους τους διαγωνισμούς της μεγαλύτερης διοργάνωσης του Κλάδου Ανιχνευτών.

Σχολιάστε