My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πληρωμή ρεύματος χωριστά απ` το χαράτσι

Τη δυνατότητα αποσύνδεσης του Εκτακτου Τέλους Ακινήτων από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος δίνει στους καταναλωτές το υπ. Οικονομικών. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορούν να μην πληρώσουν το τέλος του 2012 μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά ξεχωριστά, στις αρμόδιες ΔΟΥ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών:

  • Οποιος φορολογούμενος επιθυμεί για οποιονδήποτε λόγο να αποκοπεί το τέλος από τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, πρέπει να προσέλθει στην αρμόδια ΔΟΥ, να υποβάλει τη σχετική αίτηση και ταυτόχρονα να καταβάλει την τρέχουσα και τις τυχόν ληξιπρόθεσμες δόσεις. Το υπόλοιπο εξοφλείται στις δόσεις που προβλέπονται.
  • Σε κάθε περίπτωση φορολογουμένου που δηλώνει αδυναμία καταβολής, προκειμένου να γίνει καταρχήν αποκοπή του τέλους από τον λογαριασμό ηλεκτρικού, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προσέλθει στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., να υποβάλει τη σχετική αίτηση και να καταβάλει τουλάχιστον 50 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί η βεβαίωση του υπολοίπου ποσού στη Δ.Ο.Υ. Ο αρμόδιος προϊστάμενος, μετά από δεύτερη αίτηση του φορολογουμένου, μπορεί να αποφασίσει είτε την καταβολή του τέλους σε περισσότερες δόσεις, είτε περιορισμό του ύψους του τέλους.

Ethnos.gr

Σχολιάστε