My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

ΠΚΜ: Έργα …εν ευθέτω χρόνω!

Σύμφωνα με τη Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, έργα βελτίωσης και επισκευής στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για το νομό Κιλκίς αναφέρονται τα έργα:

  • της νέας εθνικής οδού από τα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης έως τη Νέα Σάντα, το Μεταλλικό και το Δροσάτο (με την πρόσβαση προς τον μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης έως τα όρια του Νομού Σερρών) και
  • των εργασίων βελτίωσης στην επαρχιακή οδό Κιλκίς-Μ. Βρύσης-Πολυκάστρου-Αξιούπολης.

Ωστόσο, για τα εν λόγω έργα, που βέβαια είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστά, δεν συγκεκριμενοποιείται αυτό το “επόμενο χρονικό διάστημα”!

Στους άλλους νομούς

Σύμφωνα πάντα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, προβλέπονται εργασίες σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων και σε συγκεκριμένες περιοχές του δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, καθώς και οι δρόμοι Πολυγύρου-Ιερισσού και Ιερισσού-Ουρανούπολης.

Παράλληλα, έργα θα γίνουν στο τμήμα Χαλκηδόνας-Κατερίνης της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης και σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (οδικά δίκτυα Νέας Ζίχνης – Αλιστράτης – ορίων του Νομού Δράμας και Σερρών – Νιγρίτας – Αμφίπολης – ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης).

Τέλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προβλέπεται βελτίωση και επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας-Φλώρινας καθώς και σε τμήματα του δρόμου από τη διασταύρωση της παραπάνω εθνικής οδού κοντά στο Ριζάρι έως τα Σεβαστειανά, τη Σκύδρα, το Ριζό και τα όρια του Νομού Πέλλας.

 

Σχολιάστε