My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πινέλης – Σάμος με Γ. Φαχουρίδη

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, Σαμουήλ (Σάμος) Αθανασιάδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς, Κώστας Πινέλης, θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς το Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Σάμος Αθανασιάδης είναι 80 ετών και έχει καταγωγή από το Μεταλλικό, όπου ζει μέχρι σήμερα, με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Έχει φοιτήσει στο Νυχτερινό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί ως Οικοδόμος στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς, όπου συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα των οικοδόμων στις δύο πόλεις. Ήταν εκλεγμένος για 6 χρόνια στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, καθώς και για 9 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Σήμερα είναι συνταξιούχος και Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς. Έχει περάσει, επίσης, από πολλές στελεχικές θέσεις του ΚΚΕ, όπως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς.

Ο Κώστας Πινέλης είναι 70 ετών. Έχει καταγωγή από το Λαγκαδά και έζησε για 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το Β’ Νυχτερινό Επτατάξιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης καθώς και τεχνικές και επαγγελματικές σχολές. Εργάστηκε ως ψυκτικός μηχανικός και ως υπάλληλος στους Δήμους Ευόσμου και Κιλκίς. Από το 1992 κατοικεί στο Κιλκίς, με τη γυναίκα του, με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση ως νεολαίος και ως εργαζόμενος, πρωτοστατώντας στην ίδρυση του Σωματείου Ψυκτικών και Επισκευαστών Ηλεκτρικών Συσκευών Β. Ελλάδας. Αυτή του τη δράση τη συνέχισε και ως δημοτικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Πλούσια είναι η πορεία του και στον Τοπική Διοίκηση. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης την περίοδο 1980-1984. Ενώ έχει υπάρξει υποψήφιος Νομάρχης Κιλκίς το 2002, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 1998 και το 2006, καθώς και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ το 2007. Έχει, περάσει, επίσης και από πολλές στελεχικές θέσεις του ΚΚΕ, όπως Γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς για 8 χρόνια. Σήμερα είναι συνταξιούχος και Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς.

Και αυτές οι υποψηφιότητες επιβεβαιώνουν ότι οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», των ψηφοδελτίων του στηρίζει το ΚΚΕ, είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, που έχουν πρωτοστατήσει στους λαϊκούς αγώνες και θα βρίσκονται εκεί και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Γι’ αυτό χρειάζεται να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ώστε περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι να δίνουν τη μάχη για τα συμφέρονται των εργαζομένων και συνολικά του λαού του τόπου μας.

Σχολιάστε