My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Πιάστηκαν με 35 κιλά χασίς!

xasis-narkotikaΑστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, συνέλαβαν χθες (Κυριακή) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, δύο υπηκόους FYROM ηλικίας 22 και 31 ετών, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, στο Πολύκαστρο μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι με οδηγό τον 31χρονο. Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν εντός τριών ταξιδιωτικών βαλιτσών, 31 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 34 κιλών και 696 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, τις μετέφεραν νωρίτερα οι προαναφερόμενοι από αφύλακτο σημείο της Ελληνοσκοπιανικής μεθορίου, ενώ ένας συνεργός τους υπήκοος FYROM, ο οποίος αναζητείται, ενεργούσε ως προπομπός προκειμένου να διευκολύνει την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα στα οποία είχαν τοποθετηθεί πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος είναι καταχωρημένος στον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, καθώς και τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τρίτου δράστη.

Σχολιάστε