My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πηρε φωτια η “χατζάρα”

Ήταν να μη γίνει …φανατικός μνημονιακός ο Αντ. Σαμαράς και να πάρει ένεκα τούτου τη χατζάρα! Τώρα που την ακόνισε δεν λέει να την βάλει στη θήκη! Έτσι, μετά την μαζική καρατόμηση των βουλευτών που καταψήφισαν το μνημόνιο-2, ήλθε χθες κι η σειρά των “απείθαρχων”, Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ αναφέρεται για τους τρεις ότι “με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους, έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος”.

Να σημειωθεί πως ο Γ. Μανώλης θα συνεργαστεί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, το οποίο βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων μπαίνει στη Βουλή. “Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία: Διέγραψαν κάποιον που είχε αποχωρήσει μόνος του”, είπε σήμερα στον flash, ο κ. Μανώλης.

“Έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος”! Ούτε καν τη στοιχειώδη φαντασία ν` αλλάξουν το ξύλινο λεξιλόγιό τους, δεν έχουν οι πάσης φύσεως κομματικοί εξουσιαστές. Κι ύστερα θέλουν να μας σώσουν, κιόλας!

Σχόλια
One Response to “Πηρε φωτια η “χατζάρα””
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Η μάσκα του “αντιμνημονιακού” Σαμαρά ήταν φυσικό να πέσει καθώς ό,τι ήταν να κερδίσει φορώντας την, το κέρδισε(δείτε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις) και πλέον δεν έχει νόημα να συνεχίζει μασκαρεμένος. Βέβαια το τριπλό πλέον αμασκάρευτο πρόσωπο της δεξιάς παράταξης(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) συνεχίζει ξεδιάντροπα, χωρίς ίχνος σεβασμού την επίθεση κατά των πολιτών και κατά όλων όσων διαφωνούν, ως να φταίνε αυτοί για το χάλι της χώρας και άρα πρέπει να πληρώσουν αποκλειστικά το “μάρμαρο” με εξαθλίωση και ταπείνωση. Αυτά τα όρνια της τρικομματικής εξουσίας συνεχίζουν να ασελγούν ακόμα και πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας, που αυτοί βίασαν και δολοφόνησαν με το να κυβερνούν χωρίς την λα’ι’κή εντολή. Ποιάν άραγε παρακαταταθήκη προσδοκούν να αφήσουν στην επόμενη γενιά; Ποιάν υστεροφημία; Τί θα γράψει γι’ αυτούς ο ιστορικός του μέλλοντος; Οι πράξεις τους δείχνουν οτι για τίποτε απ’ όλα αυτά δεν νοιάζονται, παρα μόνον για την σάπια καρέκλα της εξουσίας, που οι ίδιοι ως ένα επίμονο σαράκι κατέφαγαν όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνο που με τρομάζει είναι η πιθανότητα να παρασύρουν και πάλι με ψέμματα το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού για να τους ξαναψηφίσει, ώστε να διατηρήσουν τα πόστα και την πολιτική του “μαστίγιου και του καρότου” εν χορώ με τα γνωστά ΜΜΕ, μιά πολιτική που βλέπουμε να ακολουθεί πιστά η σημερινή ελεεινή δοσίλογη κυβέρνηση. Ο Ελληνικός λαός για να ελπίζει στην σωτηρία του θα πρέπει να καταλάβει οτι οφείλει να απαλλαχθεί μιά και καλή απο τους αυτόκλητους “σωτήρες” και τα δεκανίκια τους.

Σχολιάστε