My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Περισσότερο φως σε 28 οικισμούς

Στην ενίσχυση του φωτισμού κοινοτικών, ως επί το πλείστον, οδών προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς επεκτείνοντας με την τεχνική συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ το δίκτυο των ηλεκτροφωτισμών.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο διεκπεραιώθηκαν αδιευθέτητα αιτήματα πολιτών για την εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού ή τη βελτίωσή του, τα οποία εκκρεμούσαν από το 2015 έως το 2017.

Συνολικά τοποθετήθηκαν εξήντα έξι νέοι στύλοι, ογδόντα φωτιστικά με τους λαμπτήρες τους, σε δρόμους είκοσι οκτώ οικισμών και σε ελάχιστες οδούς της πόλης του Κιλκίς. Πέραν τούτων υλοποιήθηκαν παραλλαγές δικτύων σε Παλατιανό, Πλαγιά και στην περιφερειακή οδό του Κιλκίς ενώ χορηγήθηκε μία νέα ηλεκτρολογική παροχή στα κοιμητήρια της Κοκκινιάς.

Το κόστος του εξοπλισμού ανέρχεται σε 86.458,44ευρώ, ποσό το οποίο προέρχεται από ανταποδοτικά έσοδα.

Οι αιτήσεις των πολιτών αναφορικά με την επέκταση φωτισμού υποβάλονται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Κτηριακών και Συγκοινωνιακών Έργων) και αφού ελεγχθούν ακολουθεί η σύνταξη και κατάθεση μελέτης στο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μεριμνά στη συνέχεια για τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους.

Η κάλυψη του ηλεκτροφωτισμού σε ότι αφορά τις αιτήσεις που κατατέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και πέρσι προγραμματίζεται για την άνοιξη.

Σχολιάστε