My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Περιοδείες του Χρ. Τουτουντζίδη

prosklisi

Ξεκινώντας την περασμένη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου την προεκλογική του περιοδεία από τα χωριά Μάνδρες, Καμπάνη και Κρηστώνα, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Χριστόφορος Τουτουντζίδης, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να μη διχαστεί ο κόσμος μεταξύ πολιτικών τρομοκρατίας από τη μία και ανεδαφικής ελπίδας από την άλλη. Αντιθέτως, είναι κρίσιμο να ακουστούν φωνές λογικής και μετριοπάθειας, καθότι μόνο έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το τελευταίο που χρειαζόταν αυτήν την δύσκολη περίοδο η χώρα ήταν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά δυστυχώς οι δύο πρωταγωνιστές μάς οδήγησαν σε αυτές, βάζοντας πάνω από το εθνικό, το κομματικό τους συμφέρον και παραβλέποντας ότι το συμφέρον του τόπου αυτή τη στιγμή είναι να ακουστεί η ουσιαστική αλήθεια. Πρέπει οι διεκδικητές της εξουσίας να παύσουν να εμμένουν σε συνθήματα, αποκρύπτωντας την αλήθεια και ζητώντας λευκές επιταγές.

Στη ΔΕ Γαλλικού

Στη Σάντα,τον Παντελεήμoνα, το Πεδινό και τον Γαλλικό βρέθηκε το Σάββατο ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Χριστόφορος Τουτουντζίδης, όπου ανέπτυξε ιδιαίτερα το θέμα της αναδιοργάνωσης της δημόσιας διοίκησης, της οποίας η δυσλειτουργία και η αναποτελεσματικότητα αποτελούν δομικά στοιχεία της λειτουργίας των μεγάλων κομμάτων. Και αυτό διότι ένα κράτος που δυσλειτουργεί, απαιτεί πολιτικούς μεσάζοντες, δημιουργώντας έτσι εκλογική ”πελατεία”.

Μιλάνε για μεταρρυθμίσεις σήμερα, αυτοί που χρόνια κυβερνούσαν και κυβερνούν σαν να μην έχουμε μνήμη. Αντίθετα, το ΠΟΤΑΜΙ έχει συγκεκριμένες θέσεις, όπως κατάργηση των υφυπουργών και αντικατάστασή τους με υπηρεσιακούς υφυπουργούς, οι οποίοι θα έχουν συγκεκριμένη θητεία, καθώς και ορισμό γενικών γραμματέων στα υπουργεία από το υπηρεσιακό δυναμικό και όχι από αποτυχημένους πολιτευτές. Η δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να είναι τρόπαιο με κατανομή των χρυσοφόρων θέσεων μεταξύ των κυβερνητικών κομμάτων με αναλογία 4,2,1 όπως έπραξε η τρικομματική κυβέρνηση. Αν θέλουμε διοίκηση ας την εμπιστευτούμε.

Σε Αργυρούπολη, Τέρπυλλο και Ευκαρπία

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο κ. Τουτουντζίδης περιόδευσε στα χωριά Αργυρούπολη, Τέρπυλλο και Ευκαρπία, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, κυρίως για τα προβλήματα που υπάρχουν στο γεωργοκτηνοτροφικό τομέα. Γινόμενος αποδέκτης των παραπόνων των πολιτών για την πλήρη εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, λόγω της χρόνιας έλλειψης έργων υποδομής, τόνισε ότι κρίσιμο στοιχείο του προγράμματος του Ποταμιού είναι τα διάφορα αναπτυξιακά πακέτα, όπως το ΕΣΠΑ να διατεθούν σε παραγωγικά έργα.

Αν δεν γίνουν άμεσα διαρθρωτικά έργα, ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα κινδυνεύει με πλήρη απαξίωση. Ενδεικτικά, 451 Νομικά Πρόσωπα εποπτεύουν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, δημιουργώντας συνθήκες απόλυτης αναποτελεσματικής γραφειοκρατίας.

Σχολιάστε