My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Περιοδεία Χατζή στο Πολύκαστρο

Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, από το Πολύκαστρο.

Η Ειρήνη Χατζή κάλεσε τον κόσμο με τον οποίο συνομίλησε να μην δώσουν συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τις βάρβαρες πολιτικές που εφάρμοσαν τα προηγούμενα χρόνια, και να μην επιστρέψουν σε παλιές και χρεοκοπημένες επιλογές.

Τους κάλεσε να αξιοποιήσουν την πείρα τους από τις αυταπάτες και τις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου που εφάρμοσε.

Η Ειρήνη Χατζή, τόνισε, ότι σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται κυρίως τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαό, απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων.

Τόνισε, ακόμα, ότι σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται αν το ΚΚΕ θα έχει μεγαλύτερη δύναμη να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων, να βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη του λαού, να πιέζει αποτελεσματικά, να διεκδικεί, να αποσπά κατακτήσεις.

Ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ μέσα στη Βουλή για να καταθέτει προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση του λαού, απέναντι σε κόμματα και κυβερνήσεις που το μόνο τους μέλημα θα είναι πώς να ξεζουμίζουν τον λαό.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ περνάει από το χέρι του λαού.

Χρειάζεται να γίνει υπόθεση των εργατών, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας, η ενίσχυση του ΚΚΕ και στη Βουλή.

Σύντομο βιογραφικό της Ειρήνη Χατζή:

Είναι 41 ετών. Μεγάλωσε στο Βόλο και ζει στο Πολύκαστρο. Σπούδασε στο ΔΙΕΚ Βόλου Γραμματέας Νομικών Υπηρεσιών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι αγρότισσα – παραγωγός και  μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας.  Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΔΣ Πολυκάστρου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε