My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Περιοδεία υποψήφιων του ΚΚΕ

Απ` το ΚΚΕ Κιλκίς λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Συνεχίζοντας τις προεκλογικές περιοδείες στα χωριά του νομού, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ Νικολαΐδου Σταυρούλα, Τατίδης Κυριάκος, Φαχουρίδης Γιάννης, επισκέφτηκαν, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, τα χωριά Ξυλοκερατιά, Μικρόκαμπο, Ανθόφυτο και Παλιό Αγιονέρι.

Π.Αγιονέρι 2Συζήτησαν με εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αγρότες και αναφέρθηκαν στην ανάγκη την επόμενη ημέρα των εκλογών το ΚΚΕ να βγει πιο δυνατό, γιατί ένα δυνατό ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός, για να είναι και ο ίδιος δυνατός.

Στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Μικρόκαμπο, ο Γιάννης Φαχουρίδης αναφέρθηκε κυρίως στο γεγονός ότι ο λαός χόρτασε τόσα χρόνια από «σωτήρες» και από «θυσίες» και ότι τόσο αυτοί που λένε ότι έσωσαν το λαό, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και αυτοί που υπόσχονται ότι θα τον σώσουν, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο λαός μπορεί να σωθεί από μόνος του, αρκεί να το αποφασίσει. Γι’ αυτό όλοι τους θέλουν το λαό στον καναπέ θεατή, εκτός από το ΚΚΕ που θέλει το λαό πραγματικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Μικρόκαμπο 1Στο Π. Αγιονέρι αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα λέγονται ότι το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει. Απάντησε σ’ αυτό λέγοντας ότι πρώτα απ’ όλα πρέπει να διαχωριστεί η έννοια της διακυβέρνησης από την έννοια της εξουσίας και ότι το ΚΚΕ παλεύει ώστε να αλλάξει η τάξη που έχει στα χέρια της την εξουσία και όχι απλώς να αλλάξει μια κυβέρνηση. Και τόνισε ότι το ΚΚΕ θα δώσει το παρόν του σε μια κυβέρνηση όταν η εργατική τάξη και ο λαός θα έχουν στα χέρια τους την εξουσία.

Ο Κυριάκος Τατίδης, παίρνοντας το λόγο, σημείωσε ότι πριν μερικά χρόνια που το ΚΚΕ έλεγε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν την ίδια στρατηγική, παρά τις «κοκορομαχίες» τους και τους τεχνητούς διαχωρισμούς του δικομματισμού, ήταν πολλοί αυτοί που κατηγορούσαν το ΚΚΕ για υπερβολές και αβάσιμες θεωρίες. Κι όμως σήμερα αυτοί οι δύο αντίπαλοι συγκυβερνούν. Αυτή η στρατηγική που τους ένωσε, η στρατηγική της ΕΕ, της ανταγωνιστικότητα, της κερδοφορίας των μονοπωλίων, είναι αυτή που ενώνει – παρά τις διαφορές τους – όλα τα αστικά κόμματα σήμερα. Είναι ο λόγος για τον οποίο το ΚΚΕ λέει ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ κινούνται απλώς σε διαφορετικές λωρίδες του ίδιου δρόμου με την ίδια κατεύθυνση.

Σχολιάστε