My Twitter Feed

31 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αύξηση χρημάτων για το Αρχαιολογικό -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Πειραματικό με 80 μαθητές μείον! -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τα ΑΕΙ -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Νέα κινητοποίηση για τα εμβόλια -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

40% λιγότεροι φοιτητές σε Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Αυγούστου, 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Άκ. Τσοχατζόπουλος -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Νέα κινητοποίηση για τα εμβόλια -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Πειραματικό με 80 μαθητές μείον!

Λίγες μόλις μέρες πριν ξεκινήσει η νέα εκπαιδευτική χρονιά, στο νεοσύστατο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς μένουν 80 κενές θέσεις μαθητών-τριών!

Από αυτές, οι 44 αφορούν αγόρια και οι 36 κορίτσια, με τα μεγάλα κενά να εμφανίζονται στις δυο πρώτες τάξεις, ενώ στη γ` λυκείου έχουμε 5 κενές θέσεις αγοριών.

Αναλυτικά,  οι κενές θέσεις των μαθητών /τριών είναι οι ακόλουθες:

  • Α’ Λυκείου: 23 Αγοριών, 20 Κοριτσιών
  • Β’ Λυκείου: 18 Αγοριών, 14 Κοριτσιών.
  • Γ’ Λυκείου: 5 Αγοριών

Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφθούν τα εν λόγω κενά, καλούνται γονείς και κηδεμόνες ενδιαφερομένων μαθητών/τριών να καταθέσουν αίτηση από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ενημερωτικά, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση του Πειραματικού Λυκείου αναφέρονται τα εξής:

“Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Ο αριθμός αγοριών – κοριτσιών σε κάθε τάξη είναι ίσος. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του Πειραματικού Λυκείου είναι ίδιο με αυτό των Γενικών Λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες του Νομού Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021-2022 δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς από Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8:00 π.μ. έως και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:00 π.μ. στη σχολική μονάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.  

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και σε ηλεκτρονική μορφή με υπογραφή (σκαναρισμένες ή φωτογραφία) στο email του σχολείου:

mail@2lykkilkis.kil.sch.gr

Η αίτηση υπάρχει σε μορφή word στην ιστοσελίδα – blog του σχολείου:

https://blogs.sch.gr/2lykkilk/

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της Α’ Λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του Πειραματικού Λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:30 π.μ. Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι Διευθυντές των Πειραματικών Σχολείων, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και των εκπαιδευτικών· τη διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών/τριών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης, σε διαφορετική περίπτωση διενεργεί κλήρωση.”

Σχόλια
One Response to “Πειραματικό με 80 μαθητές μείον!”
  1. Ο/Η Apodomisi λέει:

    Το απόλυτο ρεζίλεμα του ΔΙΔΕ Κιλκίς. Ετσί όπως τα έκανες….φάτα τώρα!

Σχολιάστε