My Twitter Feed

14 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ν` ανακληθεί η δίωξη Καλεμκερίδη -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΠΑΣΟΚ: Η εκδήλωση γι` αγροτικά

Αντικυβερνητική επίθεση εξαπέλυσε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξη Ν. Σερρών, Μιχάλης Τζελέπης, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

tzelepis-960x540Στην ομιλία του με θέμα τις «τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις στον Αγροτικό τομέα», ο κ. Τζελέπης έκανε λόγο για “φορομπηχτική πολιτική του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου” και για “εισφοροεισπρακτική και φοροεισπρακτική πολιτική” που ακολουθεί η συγκυβέρνηση στον Αγροτικό τομέα.

Επίσης, ο κ. Τζελέπης αναφέρθηκε και στην νέα ΚΑΠ η οποία όπως τόνισε: «σε λίγο θα φαντάζει κενό χαρτί από την έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικής από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Κλείνοντας ο βουλευτής δήλωσε ότι θα ασκεί καθημερινά πιέσεις προς τον υπουργό Αγροτικής “προκειμένου να αποφευχθεί η ολοσχερής καταστροφή”.

Για το επίδομα παραμεθορίων

Το ζήτημα «για την ανάγκη υιοθέτησης οριστικής λύσης για το επίδομα παραμεθορίου» επανέφερε στην Βουλή κ. Τζελέπης μέσω ερώτησης προς τους υπουργούς, Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στην ερώτησής του, ο κ. Τζελέπης υποστηρίζει ότι “η Κυβέρνηση αυτή επιχειρεί σταδιακά να καταργήσει την οικονομική αυτή παροχή στους Δημοσίους Υπαλλήλους που υπηρετούν στους Νομούς Σερρών, Δράμας, Κιλκίς και Πέλλας».

Ο κ. Τζελέπης ζητά από τους υπουργούς να του απαντήσουν πότε σκοπεύουν να εκδώσουν την ΚΥΑ για τον καθορισμό των «επιλέξιμων περιοχών» ως προς την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών, όπως επίσης και εάν προτίθενται να προβούν στην προώθηση πάγιας νομοθετικής ρύθμισης για την οριστική διευθέτηση του εν λόγω ζητήματος.

Σχολιάστε