My Twitter Feed

28 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ημερίδα με Π. Γκαρσία και Μ. Σνάουτσνερ -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

ΝΟΔΕ: Καταλυτικός ο Αυγενάκης -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ» -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Έθεσε εαυτόν» εκτός ΝΟΔΕ -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

ΕΒΕ: Ρήγμα στη μειοψηφία! -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

Διάλογος για κατάτμηση Δ. Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

Λαμπρές οι εκδηλώσεις για το `21 -

Δευτέρα, 25 Μάρτιος, 2019

Αλέξανδρος: Έβαλε δύσκολα στη Καβάλα -

Δευτέρα, 25 Μάρτιος, 2019

ΠΑΣΟΚ: Δύναμη ευθύνης…

papoulidis-stamatis1…και σταθερότητας.

Του Σταμάτη Παπουλίδη (Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς)

——————————————————————————————————————————————————————-Η αναίτια και πολιτικά ύποπτη επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη κατά του ιστορικού ηγέτη μας, καταδεικνύει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο ότι ο φανατισμός και οι ακραίες αυτές τοποθετήσεις όχι μόνο δεν ευνοούν το κλίμα της εθνικής συμπαράταξης που θα έπρεπε να υπάρχει σήμερα ανάμεσα στις σύγχρονες ευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου μας, αλλά μας θυμίζουν δύσκολες εποχές όπου κάποιους τους ενοχλούσε η Δημοκρατία και την ήθελαν «στο γύψο».

Ακόμη και σε περιόδους κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης με μοναδικό στόχο την σωτηρία της χώρας υπάρχουν φωνές που βοούν από την πολιτική έρημο του παρελθόντος τότε που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα. Ο καθένας όμως προσδιορίζεται μέσα από την πράξη του και την πρακτική του. Η δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από ναζιστικά κόμματα και συνεργασίες με αυτά, όπως υποστήριξε ο βουλευτής της συγκυβερνώσας Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας. Σήμερα, στις τόσο δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος δεν χρειάζονται και φυσικά είναι εκ του πονηρού ακροδεξιά ανοίγματα σαν αυτά.

Η πραγματική Δημοκρατία στη χώρα μας εδραιώθηκε τα χρόνια του Ανδρέα με τη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, τότε που κατοχυρώθηκαν τα δημοκρατικά και ατομικά δικαιώματα και άνοιξε ο δρόμος στο ξέφωτο για όλους τους μη προνομιούχους και κοινωνικά αποκλεισμένους της ελληνικής κοινωνίας.

Στα χρόνια της Αλλαγής ισχυροποιήθηκε η διεθνής θέση της χώρας, εκσυγχρονίστηκαν οι θεσμοί και οι δομές του κράτους, η οικονομία οδηγήθηκε σε αναπτυξιακούς δρόμους και εδραιώθηκε η κοινωνική ασφάλιση για όλους. Δημιουργήθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και παγιώθηκαν οι αποκεντρωμένες δομές της Αυτοδιοίκησης.

Παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει και σήμερα να πληρώνει το τίμημα απορροφώντας ακόμη και τώρα τους κραδασμούς του πολιτικού συστήματος σχεδόν μόνο του. Παρά το τεράστιο πολιτικό κόστος που εισέπραξε το Κίνημα μας, με γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο της Εθνικής Προσπάθειας, πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα μας.

Σχόλια
One Response to “ΠΑΣΟΚ: Δύναμη ευθύνης…”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Ωστε έτσι λοιπόν κύριε Γραμματέα, που είστε και νέος άνθρωπος. Αντί να ζητήσετε μία συγνώμη, ή έστω μιά ανασκευή των δηλώσεων Βορίδη ως κόμμα, απλώς εκπλήσσεστε και τις χαρακτηρίζετε φανατισμένες και ακραίες, παρόλο που γνωρίζετε άριστα τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ και πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ. Εκπλήσσεστε μέν για την προσβολή, που δέχτηκε ο ιστορικός ηγέτης της παράταξή σας, συνεχίζετε δε την συγκυβέρνηση, στο όνομα λέτε της «Εθνικής προσπάθειας», που όμως εδώ και 3 χρόνοια δεν έφερε ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό αποτέλεσμα και με τους δανειστές συνεχώς να ζητούν την κεφαλή των Ελλήνων επι πίνακι επειδή εσείς είστε ανίκανοι να φέρετε θετικά αποτελέσματα μέσω της ανάπτυξης και όχι μέσω της εύκολης λύσης που επιλέγετε, δηλαδή της συνεχούς και ανηλεούς φορολογίας. Και αυτό το ονομάζετε «δύναμη ευθύνης και σταθερότητας». Δανείζεστε απο τις επόμενες γενιές, ξεγελώντας ένα κομμάτι του κόσμου, μόνο και μόνο για να βρίσκεστε σείς σήμερα στις κυβερνητικές θέσεις. Και αυτό το θεωρείτε υπεύθυνη πολιτική σωτηρίας. Θυσιάζετε το μέλλον της χώρας για το δικό σας παρόν. Ναί, μέχρι στιγμής τα «καταφέρνετε καλά». Απολαύστε το αφροδισιακό της εξουσίας όσο σας παίρνει. Τα πάρτυ όμως κάποτε τελειώνουν. Και είστε γελασμένος άν νομίζετε οτι με ψέμματα θα ορίζετε ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει. Γιατί αυτό κάνετε με ρυθμό αργό και βασανιστικό. Εντάξει, βαφτίστε το «χόρτο κρέας» για όσο σας αρέσει. Η φτωχοκοποίηση του κόσμου που προκαλεί το κόμμα σας ως κυβερνητικός εταίρος είναι σε καθημερινή εξέλιξη και φουντώνει την ανέχεια, αλλά και οργή. Μην εκπλαγείτε όμως πάλι, αν ο λαός κάποια στιγμή σας στείλει στη λήθη της ιστορίας. Το δίς εξ’ αμαρτείν ούκ ανδρός σοφού…

Σχολιάστε