My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς

Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί, με τους πέντε υποψήφιους βουλευτές του ν. Κιλκίς και με τον κ. Χρήστο Ανθρακίδη συντονιστή της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος να διατρανώνουν άπαντες το μήνυμα της κρισιμότητας των επερχόμενων εκλογών και του κοινού αγώνα τους για την πρωτιά.

Η παρουσίαση του πράσινου εκλογικού συνδυασμού του ν. Κιλκίς έγινε το μεσημέρι στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς με ένα μικρό κομματικό ακροατήριο που το αποτελούσαν στελέχη όπως ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς Π. Τονικίδης, το μέλος του εθνικού συμβουλίου Σ. Τσολάκης, ο π. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης κι η αναπλ. γραμματέας της ΝΕ Κ. Κούπανη.

Ο τελών προσωρινά χρέη γραμματέα της νομαρχιακής οργάνωσης κ. Ανθρακίδης είπε σχεδόν θριαμβευτικά ότι το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του την ημέρα διάλυσης των εργασιών της Βουλής θέλοντας προφανώς να υπογραμμίσει την ετοιμότητα του εκλογικού μηχανισμού ενώ αναφερόμενος στη σύνθεση του εκλογικού συνδυασμού στο νομό επισήμανε ότι διέπεται από ενότητα, αξιοκρατία και ανανέωση σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 60% και βάσει αυτών των στοιχείων στοχεύει στην πρωτιά. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι υποψήφιοι είναι καταξιωμένοι, έχουν μια σημαντική κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή. ‘’Έχουν κολλήσει ένσημα’’ είπε χαρακτηριστικά.

Το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης κατά το γραμματέα είναι εάν η Ελλάδα συνεχίσει το δρόμο της εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας ή αν θα ακολουθήσει μια τυφλή πορεία. ‘’Επαγγελόμαστε και πιστεύουμε στην Αυτοδύναμη Ελλάδα με επάνοδο στη δημοσιονομική σταθερότητα, με αποκατάσταση και άρση των αδικιών, με σεβασμό στα εθνικά κυριαρχιακά μας δικαιώματα με τον Έλληνα να είναι υπερήφανος, ασφαλής και αξιοπρεπής’’ κατέληξε ενώ προηγουμένως επέκρινε σφόδρα τη ΝΔ και τον αρχηγό της για παλιοκομματισμό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων.

Ο κ. Δοξάκης Αναστασόπουλος τόνισε ότι ως επαγγελματίας μηχανικός και επιχειρηματίας εδώ και τριάντα τρία συναπτά έτη αφουγκράζεται την αγωνία των καθημερινών ανθρώπων που αγωνιούν για την επιβίωσή τους.  Το ΠΑΣΟΚ και οι συμμαχικές κυβερνήσεις εγγυώνται τη λύση από το αδιέξοδο. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η σωτηρία της χώρας και το μέλλον της νέας και της επόμενης γενιάς.

Ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο δύσκολο έργο της νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς της οποίας ηγήθηκε για τρία χρόνια, σημείωσε ότι ‘’η επιτακτική ανάγκη συγκρότησης ψηφοδελτίου δεν του έδωσε το περιθώριο της άρνησης ως προς τη συμμετοχή του σ ‘ αυτό. Εξάλλου δε θα μπορούσε να πει όχι στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στο Β. Γερανίδη που υποστήριξαν σθεναρά στο πρόσφατο παρελθόν την υποψηφιότητά του ως γραμματέα.

Η κα Αλεξάνδρα Ιωαννίδου είπε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή για την επιλογή της στο ψηφοδέλτιο και επίσης μεγάλη ευθύνη διότι η νέα Βουλή που θα προκύψει θα κληθεί να συντάξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα με ορίζοντα υλοποίησης το 2020. Η κα Παυλίδου μίλησε για το τέλος των κοινωνικών κατακτήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, για την ανάγκη εδραίωσης της σοσιαλδημοκρατίας και της ανταγωνιστικότητας σε όλους τους τομείς ανάπτυξης του τόπου.

Ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης χαρακτήρισε κρίσιμες τις επικείμενες εκλογές ενώ εκτίμησε ότι νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει τον πιο ασφαλή δρόμο για να οδηγηθεί η χώρα σε δημοσιονομική σταθερότητα. Ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ακόμη ότι η διετία που πέρασε σημαδεύτηκε από λάθη, παραλείψεις και αποτελεσματικότητα, ωστόσο τόνισε ότι η παρούσα κυβέρνηση αγωνίστηκε για να αποφύγει τη χρεωκοπία. Το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο για την ανασυγκρότητα και την ανόρθωση της χώρας.

Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης τόνισε ότι η ψήφος της 6ης Μαϊου είναι καθοριστικής σημασίας για τις τύχες του τόπου τα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια και ότι όλοι πρέπει να κριθούν όχι με βάση του θυμικό του πολίτη αλλά με την προοπτική του αύριο. Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε και για δικά του λάθη και λάθη των άλλων αλλά δεν κιότεψε. Τέλος, σε ότι αφορά τις δικές του πολιτικές επιλογές για το δεκάμηνο που ήταν βουλευτής είπε ότι ήταν συνειδητές και ότι δεν έκανε παλινωδίες ούτε δεύτερες σκέψεις.

Σχόλια
One Response to “Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Αν κρίνω απο τις τρείς πρώτες σειρές καθισμάτων της αίθουσας…τίνγκα απο κόσμο ήταν κι’ ο ενθουσιασμός μεγάλος, ο οποίος βέβαια είναι… έκδηλος στα πρόσωπα των υποψηφίων. Κατά τα άλλα, ειπώθηκαν λόγια ξύλινα, παχιά και κούφια, όπως κούφια σε ψήφους θα είναι και η κάλπη για το πασοκ(τα κεφαλαία μας τελείωσαν…καθώς τα μικρά ταιριάζουν απολύτως με την εδώ και δυόμιση χρόνια αντισοσιαλιστική-αντικοινωνική-μνημονιακή πολιτική του, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο νεοφιλελεύθερης πολιτικής και φυσικά με το ανάλογο μικρούτσικο ποσοστό που στις 6 Μα’ί’ου θα λάβει)… “για να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση”, όπως είπε κι’ο ποιητής.

Σχολιάστε