My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Παρουσίαση βιβλίου του Θ. Καράογλου

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 η παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρου Καράογλου με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα τη «Συνταγματική Αναθεώρηση».

vivlio-orkizomaiΓια το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, θα μιλήσουν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης και ο δικηγόρος του Κιλκίς, Ξενοφών Στεργιάδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Κώστας Βιολιτζής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσαλικίδης.

Το «Ορκίζομαι» έρχεται να προσθέσει την οπτική του κ. Καράογλου στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την ουσιαστική ανάγκη Συνταγματικής Αναθεώρησης, ώστε να επικαιροποιήσουμε το Σύνταγμά μας και να το αναθεωρήσουμε με βάση τις απαιτήσεις των καιρών.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Το Σύνταγμα παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός που οφείλει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών όπως αυτές ποικίλλουν ανά εποχή. Στο βιβλίο αυτό καταθέτω 19 συγκεκριμένες προτάσεις “καρπός” της πολυετούς παρουσίας μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, οι οποίες φιλοδοξώ να αποτελέσουν  σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα».

Σχολιάστε