My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παρθένο ελαιόλαδο απ` τους εθελοντές της Παιονίας

Aπό την Τετάρτη 16 Μαΐου ξεκίνησε η διαδικασία των ομαδικών παραγγελιών στην Εθελοντική Ομάδα Παιονίας, αυτή τη φορά για το προϊόν «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο».

Το λάδι προέρχεται από τη Μεσσηνία και είναι απο το κτήμα ¨Κτήμα Νικολόπουλου¨, πρόκειται για εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Οι τιμές που έδωσε ο παραγωγός είναι :

  • ένα 5λιτρο: 14,5€
  • ένα 5λιτρο βιολογικό:18,5€

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ομάδα τονίζει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

μετά από αξιολόγηση των προσφορών καταλήξαμε να διαθέσουμε στον τόπος μας Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο σε χαμηλή τιμή.

Είναι το ελαιόλαδο Olivi, από το Κτήμα Νικολόπουλου (http://www.greek-olive-oil.gr)

Σε ότι αφορά το λάδι, είναι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, οξύτητας έως 0,3 με γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά λεπτή φρουτώδη γεύση, πράσινο χρώμα και άρωμα ελιάς, εσοδείας 2012 από την περιοχή Διόδια Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Το ελαιόλαδο θα διατεθεί στην τιμή των 14,50€ ευρώ τα πέντε λίτρα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Νικολόπουλου μπορεί να διατεθεί και ποσότητα βιολογικού εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου στην τιμή των 18,5 Ευρώ τα πέντε λίτρα.

Η επιλογή

Η επιλογή του ελαιόλαδου που θα διατεθεί για πρώτη φορά στους κατοίκους της Παιονίας, ομολογούμε ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση. Γιατί αυτό το είδος του προϊόντος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Για να καταλήξουμε στον προμηθευτή μας βοήθησε η διαδικασία-ψηφοφορία των φίλων της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Με ανοικτή πρόσκληση κάλεσαν όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές, από ολόκληρη τη χώρα, να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης για να δειγματίσουν το προϊόν τους. Εκατοντάδες πολίτες δοκίμασαν με ψωμί, το λάδι των 24 προμηθευτών, συζήτησαν μαζί τους και στο τέλος, προσήλθαν στην κάλπη για να ψηφίσουν το προϊόν της αρεσκείας τους.

Συνολικά ψήφισαν 545 πολίτες ανάμεσα στα δείγματα 24 συνεταιρισμών και ιδιωτών, από τα μεγαλύτερα ονόματα επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου από ολόκληρη τη χώρα.
Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο το οποίο, από σήμερα μπορείτε να παραγγέλνετε μέσω της ιστοσελίδας της Εθελοντικής Ομάδας Παιονίας, αναδείχτηκε ως η τρίτη επιλογή κατά τη διάρκεια της δημόσιας ψηφοφορίας στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη επιλογή αθέτησε τη συμφωνία με τους Κατερινιώτες και έτσι επιλέχθηκε η δεύτερη.(http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_content&task=view&id=795&Itemid=135)

(http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_content&task=view&id=799&Itemid=135)

Στην παραπάνω διαδικασία βρέθηκαν και μέλη της Ομάδας μας, όπου ιδίοις όμασι διαπίστωσαν και γεύτηκαν την εξαιρετική ποιότητα του προμηθευτή που καταλήξαμε να παραγγείλουμε.

Εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφούν οι όροι πώλησης και μαζί με τις χημικές αναλύσεις και τα πιστοποιητικά του προϊόντος, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η Ομάδα μας ευχαριστεί και τους υπόλοιπους παραγωγούς-συνεταιρισμούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που τους αποστείλαμε.

Για να παραγγείλετε κάντε κλικ εδώ

Σχολιάστε