My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Παρατουν το Σκρα – Συσκεψη για Κρουσια

Ακυρώνεται κάθε ενδιαφέρον και αναστέλλεται οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με εξόρυξη μεταλευμάτων απ` την περιοχή του Σκρά. Αυτό προκείπτει από δελτίο τύπου του βουλευτή του νομού μας, Θ. Παραστατίδη, σχετικά με την υπόθεση που αφορά την προκήρυξη δημοπρασίας μεταλλευτικών περιοχών στο νομό μας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αρμόδιο υπουργό, δρομολογήθηκε συνάντηση των βουλευτών του νομού, του αντιπεριφερειάρχη, του δημάρχου Κιλκίς, του προέδρου του Επιμελητηρίου, του Γ.Γ. Περιφέρειας κ. Σώκου και άλλων φορέων. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 19 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση από πλευράς του υπουργείου και εφόσον υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των φορέων του νομού, να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης της συγκεκριμένης περιοχής των Κρουσίων.

Θυμίζουμε ότι αρχικά είχαν οριστεί δυο περιοχές στο νομό μας ως εκμεταλλεύσιμες για τον ορικτό πλούτο τους, αυτές των Κρουσίων και του Σκρά. Τώρα φαίνεται ότι η δεύτερη εγκαταλείπεται, χωρίς να εξηγούνται προς το παρόν οι λόγοι. Όσο για την πρώτη, απ` τη μια ανακοινώνεται επίσημα η πρόσκληση ενδιαφέροντος (καταληκτική ημερομηνία προσφορών, η 14η Μαρτίου) κι απ` την άλλη μας λένε τώρα για σύσκεψη πολιτικών προσώπων και “άλλων φορέων”, η οποία θ` αποφασίσει στις 19 Ιανουαρίου αν θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη!

Σχολιάστε