My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παραστατίδης: Υποκριτές για Υγεία

nosokomeio-580x385Υποκριτικές χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις τοπικών στελεχών και παραγόντων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία του νομού μας, ο Θόδωρος Παραστατίδης.

Τονίζοντας ότι οι αντιδράσεις “απευθύνονται μόνο σε αφελείς”, ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογραμμίζει ότι τα προβλήματα οφείλονται σε “συνειδητή κυβερνητική πολιτική επιλογή”, την οποία “υπερασπίστηκαν και τελικώς τα ψήφισαν οι βουλευτές των δύο κομμάτων”.

Η δήλωση του κ. Παραστατίδη έχει ως εξής:

parastatidis-theodoros1Με  αφορμή  πρόσφατο  δημοσίευμα σε τοπικό τύπο όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί ως προς τη λειτουργία και τις ελλείψεις των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας αλλά και στις αντιδράσεις τοπικών στελεχών και παραγόντων δηλώνω ότι:

Μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση και μου προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, η αντίδραση τοπικών στελεχών των δύο κομμάτων (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) που συγκυβερνούν, για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία του νομού μας.

 Εντύπωση και έκπληξη, καθώς είναι γνωστό στην κοινωνία πως τα μέτρα περικοπών των λειτουργικών δαπανών και προϋπολογισμών των νοσοκομείων αλλά και γενικότερα της υγείας, τα υπερασπίστηκαν και τελικώς τα ψήφισαν οι βουλευτές των δύο κομμάτων.

 Όλα αυτά, είναι συνειδητή κυβερνητική πολιτική επιλογή.

 Αν πράγματι υπήρχε πολιτική πρόθεση και ειλικρινής διάθεση από πλευράς των τοπικών παραγόντων, θα έπρεπε να εκφράσουν τη διαφωνία τους πριν ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στη Βουλή. Επομένως, ως προς τι όλες αυτές οι αντιδράσεις τώρα;

 Θεωρώ πως το όψιμο ενδιαφέρον και όλες αυτές οι δήθεν πρωτοβουλίες είναι υποκριτικές και απευθύνονται μόνο σε αφελείς. Οι πολίτες του νομού Κιλκίς δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Δεν πείθονται με τέτοιες πρωτοβουλίες και πρακτικές.

 Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την πραγματικότητα, όπως γνωρίζουν και τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής στον τομέα της υγείας, τα αποτελέσματα της οποίας υφίστανται καθημερινά.  Θέλω να υπενθυμίσω πως σε πρόσφατη ομιλία μου στη Βουλή σε ΝΣ για την Υγεία, είχα αναδείξει όλα τα παραπάνω προβλήματα και ασκήσει έντονη κριτική στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης. Μάλιστα, είχα επισημάνει και τονίσει τον κίνδυνο του οικονομικού μαρασμού και την πλήρη κατάρρευση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας, μεταξύ αυτών και του Κιλκίς, με απρόβλεπτες συνέπειες στην υγεία των πολιτών.

Τότε, ορισμένοι από τους σημερινούς ενδιαφερόμενους, χαρακτήρισαν υπερβολικές και λαϊκιστικές τις θέσεις και απόψεις που εκφράστηκαν. Σήμερα, δυστυχώς, οι πολίτες του νομού, οι πολίτες όλης της χώρας και οι  εργαζόμενοι, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, απολαμβάνουν τα τραγικά αποτελέσματα της σημερινής ασκούμενης πολιτικής εκτός των άλλων και στον τομέα της υγείας.”

Σχολιάστε