My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παραμένει σε αργία ο Π. Ψωμιάδης

Δεν αίρεται η ποινή της αργίας που έχει επιβληθεί στον Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά την καταδίκη του για τη γνωστή υπόθεση της μείωσης των προστίμων σε έμπορο καυσίμων.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιος Σώκος, αποδεχόμενος γνωμοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών, προς το οποίο είχε απευθύνει σχετικό ερώτημα. Η οριστική απόφαση του κ. Σώκου αναμένεται να κοινοποιηθεί αύριο στον κ. Ψωμιάδη.

Στις 3 Φεβρουαρίου ο εν αργία περιφερειάρχης είχε αποστείλει έγγραφο αίτημα στον κ. Σώκο, με το οποίο του ζητούσε να άρει την απόφασή του με την οποία τον είχε θέσει σε καθεστώς αργίας. Η ποινή τού είχε επιβληθεί μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και σε δεύτερο βαθμό από το πενταμελές εφετείο. Σε βάρος αυτής της απόφασης ο κ. Ψωμιάδης είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο ζητώντας την ακύρωσή της. Η υπόθεση εκδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2011 και στις 2 Φεβρουαρίου το Ζ’ τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτό το αίτημα αναίρεσης του κ. Ψωμιάδη, αναπέμποντας εκ νέου την υπόθεση στο πενταμελές εφετείο.

Πηγή: makthes.gr

Σχολιάστε