My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παραλειπόμενα απ` το Δημ. Συμβούλιο

* Το κλίμα που επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν. Πρώτα από όλα στους δημοτικούς συμβούλους, κυρίως της πλειοψηφίας, που διέκοπταν συνεχώς συναδέλφους τους όταν αυτά που έλεγαν δεν τους άρεζαν. Αλλά και σ` ορισμένους απ` τους συγκεντρωμένους πολίτες, που έκαναν κάποιες στιγμές το ίδιο, ενώ κάποιοι προέβαιναν και σε απαράδεκτες απειλές!

* Ένα απ` τα “θύματα” προσωπικών επιθέσεων ήταν κι ο αντιδήμαρχος, Μ. Αναστασιάδης. Ο οποίος, όμως, πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, αφού προηγουμένως διέκοπτε με απαράδεκτο τρόπο τον Γ. Φαχουρίδη.

* “Δεν θέλω να πω τη θέση μου για τα μεταλλεία για να μην θεωρηθεί ότι λαικίζω”, είπε κάποια στιγμή ο κ. Αναστασιάδης. Οπότε το αιώνιο πειραχτήρι, Τ. Αμανατίδης, το πέταξε: “Ήταν σαν να την είπες”!

* Κάποιοι στη συνεδρίαση αναρρωτιόνταν για είδος της θεσμικής παρουσίας του Β. Μπαλάσκα στη σύσκεψη της Αθήνας, στις 19 Ιανουαρίου, όταν ένας σύμβουλος είπε δείχνοντας τον Π. Κολότσιο: “Υποτίθεται ότι ο δήμαρχος είναι εδώ”. Οπότε ο σιωπηλός κατά τ` άλλα Περικλής εξεράγη: “Οχι υποτίθεται. Εδώ, είναι”, είπε!

Πάντως, η ιδέα ότι κάποιοι μπορεί να τον θεωρούν “αχυράνθρωπο”, θα πρέπει να ενοχλεί σφόδρα τον κ. Κολότσιο. Γι` αυτό και υποθέτουμε ότι η μη παρουσία του στη σύσκεψη της Αθήνας, τον ενόχλησε. Λέτε ν` απαίτησε αυτός απ` τον εν αργία δήμαρχο να μην παρίσταται στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου; Γιατί, και χθές ο κ. Μπαλάσκας ήταν και πάλι απών…

* Το είπε ο φοβερός Άγ. Τότσκας:  Τους τελευταίους 6 μήνες έβαλαν “λουκέτο” 156 μαγαζιά της πόλης του Κιλκίς! Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι κι ο ίδιος δεν θ` αργίσει να κλείσει το δικό του. Και τι έκανε στη συνέχεια;  Προέβη με κάθε επισημότητα σε μια ανακοίνωση της ΝΔ! Αμετανόητος, ο Άγγελος!

Σχολιάστε