My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

“Παραιτούμαι, δεν προσλαμβάνω”

Ο Δήμος Κιλκίς δεν πρόκειται να δεχτεί να θεμελιώσουν οι «8μηνίτες» δικαίωμα πρόσληψης αορίστου χρόνου, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση, δήλωσε ο δήμαρχος Δ. Σισμανίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

sismanidisΜάλιστα, για να προσδώσει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενά του, διαβεβαίωσε ότι είναι πρόθυμος ακόμα και να εκπέσει του αξιώματός του προκειμένου να πετύχει το στόχο του!

Σύμφωνα με τον κ. Σισμανίδη, με τυχόν πρόσληψη των «8μηνιτών» οι ανάγκες μισθοδοσίας τους θα επέφεραν αύξηση των δημοτικών τελών μέχρι 25%.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γ. Φαχουρίδης, παρατήρησε ότι αφού ο δήμος έχει ανάγκη από εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με αποτέλεσμα να ζητά κατά καιρούς προσλήψεις, θα `πρεπε να εκμεταλλευτεί τη περίπτωση των 8μηνιτών, ειδικά τώρα που παρουσιάζει κι αποθεματικό.

«Θέλουμε να προγραμματίζουμε μόνοι μας τις προσλήψεις», ήταν η απάντηση του δημάρχου, προσθέτοντας ότι οι «8μηνίτες» θα απασχοληθούν όλοι στον τομέα της καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από χθες Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις οκτάμηνης απασχόλησης κοινωφελούς εργασίας, στους 34 δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα μπορούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της επόμενης Πέμπτης 13 Οκτωβρίου να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Σχολιάστε