My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παραιτήθηκε η Β. Ποζίδου

Την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος και συνακόλουθα από τη θέση της προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) υπέβαλε σήμερα Τρίτη η Βούλα Ποζίδου, καθότι μετακομίζει με την οικογένειά της στο εξωτερικό μόνιμα.

pozidou-voula-001Στη δήλωση παραίτησής της, η κ. Ποζίδου αναφέρει τα εξής:

‘Υπέβαλα σήμερα στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Άνοδος – 7 Πολις” την παραίτησή μου από το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου και από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Η παραίτησή μου είναι προϊόν συνειδητής επιλογής και οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους. Σε λίγες ημέρες μετακομίζω με την οικογένειά μου στο εξωτερικό μόνιμα και είναι προφανές ότι δε θα μπορώ να ανταποκριθώ πλέον στα σοβαρά θεσμικά μου καθήκοντα.

Από την ολιγόμηνη συνεργασία μου με το Δήμαρχο Κιλκίς και με το σύνολο της Δημοτικής Αρχής κρατώ πολύ θετικές εικόνες. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου εκφράστηκε με την ανάθεση της Προεδρίας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, θέση που κατείχα άλλωστε τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο και την τίμησα με πολλή δουλειά και αφοσίωση στο κοινωνικό της έργο.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ανέλαβα μια  δημοτική επιχείρηση με πολλά σημαντικά προβλήματα και ότι την παραδίδω με θετικό λειτουργικό πρόσημο. Τούτο επετεύχθη βεβαίως και  με τη βοήθεια και συμβολή του διοικητικού συμβουλίου, του διοικητικού προσωπικού και των εξωτερικών συνεργατών της Κ.Δ.Ε.Κ τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια. Σημειώνω δε ότι για πρώτη φορά στο ιστορικό της η επιχείρηση εκσυγχρονίστηκε και λειτούργησε με ταμειακή υπηρεσία και διπλογραφικό σύστημα.

Εξίσου σημαντικό για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης είναι το γεγονός του ελέγχου και εν τέλει της θεώρησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και από την Επίτροπο των μισθολογικών ενταλμάτων του προσωπικού στο πρόγραμμα ”Βοήθεια στο Σπίτι” και εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (δύο παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ).

Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχω να πω ότι είναι ένας νέος θεσμός που λειτούργησε με χορηγίες από εταιρίες και επιχειρήσεις του νομού μας που το στήριξαν κατά τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του. Και ο Δήμος Κιλκίς   όμως συνέδραμε διαθέτοντας κονδύλια για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και κρεάτων κατά τις περιόδους των γιορτών στους δικαιούχους που όπως είναι γνωστό έχουν υπερδιπλασιαστεί.     

Δεν ανήκω στο είδος των ανθρώπων που αυτοδιαφημίζονται αλλά σ’ αυτούς που υπερασπίζονται σθεναρά τη δουλειά τους. Για μένα προσωπικά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μου, που με έφερε πιο κοντά στους συνανθρώπους μου και πιο κοντά στους αδυνάμους. Η επαφή μου μέσα από τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, των προγραμμάτων ”Βοήθεια στο Σπίτι” , των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ με τους συμπολίτες μου υπήρξε ιδιαιτέρως χρήσιμη. Με δίδαξαν με τη στάση ζωής τους τι θα πει ευγένεια ψυχής, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια. Θα τους θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη και τρυφερότητα.

 Φεύγω από την πόλη που γεννήθηκα με γλυκόπικρες εντυπώσεις.

H συμμετοχή μου στις δημόσιες υποθέσεις μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογώ ευχερέστερα  ανθρώπους και καταστάσεις και να εμπλακώ, θετικά θέλω να πιστεύω, σε ένα τμήμα της δημόσιας διοίκησης. Υπήρξαν βέβαια και λίγοι, ελάχιστοι που με αδίκησαν, που αποπειράθηκαν να υπονομεύσουν το έργο μου, με κακοβουλία, με αοριστίες και  ανυπόστατες αιχμές και καμία τεκμηρίωση. Και οι κρίνοντες όμως κρίνονται…

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους και στα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Κ. για τη βοήθεια που μου προσέφεραν.

Απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που με πίστεψε και με τίμησε με την ψήφο του σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων στους συμπολίτες μου για την εξαιρετική αυτή τιμή, για την ψήφο τους που προσπάθησα να την κάνω θετικό και χειροπιαστό αποτέλεσμα για το Δήμο Κιλκίς και για τους ίδιους.

Δεσμεύομαι να είμαι πάντα Παρούσα στο Δήμο Κιλκίς και στους συνδημότες μου, ως ενεργός πολίτης και ως εθελόντρια έστω και από μακριά.

Εύχομαι σε όλους Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές!

Σχολιάστε