My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΠΑΟΚ …..καλεί Αλέξανδρο

Την καθιερωμένη συνάντησή τους έχουν προγραμματίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πλαίσιο έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τον Ετήσιο Προγραμματισμό του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,την τήρηση ενός ενιαίου Προγράμματος Λειτουργίας,  τη διοργάνωση και συμμετοχή Τουρνουά, την πραγματοποίηση σεμιναρίων επιμόρφωσης των προπονητών, την ενημέρωση των γονέων αλλά και των μικρών αθλητών σε θέματα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας, την  μεγαλύτερη αναβάθμιση του Προπονητικού Κέντρου στο Νομό Κιλκίς, την βελτίωση του Τμήματος Scoutingγια την ανάδειξη νέων ταλαντούχων  ποδοσφαιριστών κ.ά.

Ήδη μετά από 10 χρόνια συνεργασίας μετρούν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Στον τάπητα … της Γιουβέντους ο Αλέξανδρος

Νέα πνοή φαίνεται πως δίνει η προσθήκη του νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις  του Αλέξανδρου.

Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου προχώρησαν στη νέα αυτή επένδυση αψηφώντας  το μεγάλο κόστος, ώστε να παράσχουν στα μέλη του Συλλόγου γηπεδικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου.

Ο τάπητας είναι τελευταίας γενιάς ιταλικής κατασκευής εγκεκριμένος από  UEFA καιFIFA, είναι αξιοσημείωτο ότι είναι ο ίδιος που έχουν χρησιμοποιήσει μεγάλοι Σύλλογοι του εξωτερικού όπως οι Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα κ.ά.

Οι διαστάσεις του νέου γηπέδου είναι οι ιδανικές και ασφαλώς το νέο γήπεδο έχει δώσει τις αναμενόμενες λύσεις για την κάλυψη των αυξημένων προπονητικών απαιτήσεων.

Προσφορά

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή της προβαίνει σε ένα κύκλο παροχών ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης.

Μια από αυτές είναι η παροχή δωρεάν ετήσιας παρακολούθησης των μαθημάτων-προπονήσεων της Ακαδημίας για το έτος 2018-2019 για τα παιδιά τις μικρής τάξης του νηπιαγωγείου γεννημένα το 2014.

Σχολιάστε