My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πανηγύρι μικρής παραβατικότητας

Τα τελευταία τρία χρόνια δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα κλοπής στην Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, τονίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της φέτος.

Σε γενικές γραμμές διαπιστώθηκε χαμηλή παραβατικότητα, καθώς δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκθέτη η συμμετοχή στη διοργάνωση αν δε πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Κιλκίς διανέμει στους εκθέτες ενημερωτικό φάκελο που περιέχει έντυπο με οδηγίες για τις υποχρεώσεις του, την εμπορική – επαγγελματική άδεια, την άδεια εγκατάστασης και το πρόγραμμα των συνολικών εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους χώρους όπου θα λειτουργήσει η Εμποροπανήγυρη και η επιτήρησή τους από αστυνομικούς της Τροχαίας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συχνότητα των αστυνομικών περιπολιών στην περιοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και στις παράπλευρες οδούς Στρωμνίτσης και Μεσημβρίας για την εμπέδωση της καθαριότητας και του κλίματος ασφαλείας  στους περιοίκους.

Το θέμα έθεσε ο αντιδήμαρχος Πρόδρομος Πεντζερετζής, ζητώντας την ενεργότερη αστυνομική συνδρομή, ύστερα από σχετικές καταγγελίες περιοίκων στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Στη σύσκεψη, εκτός του κ. Πετζερετζή συμμετείχαν, ο αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης Ταλαμπίρης, η διοικήτρια Τροχαίας Κυριακή Μαγνήσαλη και ο αναπληρωτής διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Νικόλαος Φωτιάδης.

 

Σχολιάστε