My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Πανελληνιονίκης η Καζαντζίδου

kazantzidou-gaskΕξαιρετική εμφάνιση από όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Παμπαίδων  – Παγκορασίδων.

Ένα χρυσό μετάλλιο και τέσσερις θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγώνων ήταν ο απολογισμός του του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στον Βόρειο όμιλο του  Πανελληνίου πρωταθλήματος  Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α’ που φιλοξενήθηκε στη  Θεσσαλονίκη  στις 6-7 Ιουλίου στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο.

Η Σωτηρία Καζαντζίδου  ήταν η πρωταγωνίστρια των αγώνων για τον  στίβο του ΓΑΣ Κιλκίς αφού κατάφερε να αναδειχτεί χρυσή Πανελληνιονίκης κερδίζοντας με βολή 35,51 μ τη πρώτη θέση στον ακοντισμό μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του αγωνίσματος της. Το χρυσό μετάλλιο για την Καζαντζίδου ήταν μεγάλη δικαίωση για ένα εξαιρετικό ταλέντο του Ελληνικού αθλητισμού που μέχρι σήμερα δεν είχε δείξει σε υψηλού επιπέδου αγώνες τις τεράστιες δυνατότητές του.

gaskilkis1Καταπληκτική ωστόσο ήταν και η παρουσία των υπολοίπων αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς που πήραν μέρος στους αγώνες. Η Ελένη Κωνσταντινίδου έτρεξε με ωριμότητα πολύ έμπειρης αθλήτριας στα 300 μ με εμπόδια και με 49”33 πήρε την 5η θέση στο αγώνισμα της. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Βαφειάδη που κατατάχθηκε 6ος στο άλμα σε ύψος με 1,60 (μέσα στη βροχή) χάνοντας στις προσπάθειες την 4η θέση.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή του Παύλου Παπαδόπουλου στα 300 μ με εμπόδια. Το μεγάλο αυτό ταλέντο του ΓΑΣΚ ξεπέρασε με μεγάλο ρεκόρ τον εαυτό του στον προκριματικό των 300 μ με εμπόδια όταν σημείωσε 44”84 (είχε 47”72) και μόνο η απειρία του στοίχισε ακόμη και ένα μετάλλιο στον τελικό όπου κατέλαβε την 6η θέση , αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Την 8η θέση στα 3000 μ βάδην κατέλαβε η Σταυρούλα Γρηγοριάδου με 18’09.06. Μια θέση και μια επίδοση που σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει αυτήν την εξαιρετική αθλήτρια, που είχε ωστόσο την ατυχία να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας όλη την χρονιά και δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που της άξιζε. Ωστόσο αποτελεί μια από τις χρυσές ελπίδες του ΓΑΣΚ στο βάδην και είναι βέβαιο πως θα φθάσει ψηλά τα επόμενα χρόνια.

Αδίκησε τον εαυτό της με την 9η θέση και το 52”54 που σημείωσε στα 300 μ εμπόδια η Κατερίνα Ράδη. Το άγχος και η απειρία δεν της επέτρεψαν να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό σε ένα αγώνισμα που με που είχε φέτος 49”33 φέτος την κατατάσσει στις κορυφαίες . Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Παναγιώτα Τανάνη που με 54”08 στο ίδιο αγώνισμα έμεινε στην 13η θέση της τελικής κατάταξης.

Την 9η θέση με επίδοση 39”08  κατέλαβε στον τελικό η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 των Παμπαίδων που αγωνίστηκε με τους Δημήτρη Βαφειάδη, Παναγιώτη Μουτζουρίδη , Βαγγέλη Βαμβακίδηκαι Παύλο Παπαδόπουλο και την 10η στο ίδιο αγώνισμα των παγκορασίδων με επίδοση 43”65 η ομάδα του ΓΑΣΚ με τις Παναγιώτα Τανάνη, Χριστίνα Μπατάρα, Κατερίνα Ράδη και Ελένη Κωνσταντινίδου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συγκέντρωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 57,5 βαθμούς , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συγκομιδής βαθμών και κατατάχθηκε στην 16η θέση μεταξύ των 171 συλλόγων που συμμετείχαν.

 

 

 

 

Σχολιάστε