My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Παναγιώτη, καλό ταξίδι…

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου δημοσιογράφου Παναγιώτη Φλωρίδη εξέδωσαν, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝΕΛ, η ΝΕ Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΠΕ Κιλκίς και ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς.

Η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του Παναγιώτη Φλωρίδη για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η κοινωνία του Κιλκίς σήμερα πενθεί για την απώλεια του Παναγιώτη Φλωρίδη.

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη.

Η είδηση της απώλειας του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον τόπο μας.

Είναι τόσο μεγάλη η συγκίνηση για τον χαμό ενός τόσο μετρημένου, αξιοπρεπούς και φιλικού προς όλους ανθρώπου.

Η δημοσιογραφική του πένα και τα κείμενα του αποτελούν τις παρακαταθήκες του στην μικρή μας κοινωνία η οποία είναι συγκλονισμένη και θλιμμένη από το θάνατο του.

O Πρόεδρος και τα Μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ συλλυπούμαστε θερμώς την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους του.

Kαλό ταξίδι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Ως Ν.Ε ΠΑ.ΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς, και φίλους του.

Ένας άνθρωπος που το χαρακτηριστικό ήταν πάντοτε να εκφράζει τις απόψεις του τόσο στους φίλους του όσο και στον έντυπο και ηλεκτρονικό  τύπο με τα άρθρα και τα σχόλια του.

Βαθύτατα δημοκράτης.

Ενήμερος ανά πάσα στιγμή για το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου.

Πραγματικά ένας κοινωνικός άνθρωπος με ιδιαίτερο και πηγαίο χιούμορ.

Καλό Παράδεισο φίλε Παναγιώτη.

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Φλωρίδη, που έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝΕΛ

Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Π.Ε. Κιλκίς, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απροσδόκητη «φυγή» του Παναγιώτη Φλωρίδη, από τη ζωή.

Ο Παναγιώτης Φλωρίδης, ήταν ένας ιδιαίτερα οξυδερκής άνθρωπος, ο οποίος κατάφερνε να εκμαιεύσει την είδηση και να την αποτυπώσει με τη δική του μοναδική πέννα, στον τύπο του Κιλκίς, για πολλά χρόνια. Χαμογελαστός, πρόσχαρος και επικοινωνιακός, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους μας.

Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη.

Η ΝΕ Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ 

“Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Φλωρίδη μας αιφνιδίασε. Μας πάγωσε. Καυστικός με την πένα του, δεν δίσταζε να προσεγγίζει θέματα και καταστάσεις με την δική του ιδιαίτερη ματιά ακόμα και αν στεναχωρούσε με τα γραφόμενα του. Πάντοτε όμως ευγενικός, με μοναδικό σκοπό να είναι χρήσιμος για τον τόπο προσέφερε μια άλλη διαφορετική πρόταση.

Ακόμα και όταν αναδείχθηκε στα δημόσια αξιώματα, καθώς ο λαός τον τίμησε με την ψήφο του και τον ανέδειξε δημοτικό σύμβουλο, δεν δίσταζε να διαφωνήσει ανοιχτά και να παραιτηθεί υπερασπιζόμενος τη θέση που ο ίδιος θεωρούσε ορθή.

Άνθρωπος του τόπου και για τον τόπο, ασυμβίβαστος με τα κακώς κείμενα της εποχής, θα λείψει τόσο από τον δημόσιο λόγο όσο και από τις ιδιωτικές συζητήσεις που πάντοτε απολαμβάναμε μαζί του.

Καλό παράδεισο Παναγιώτη.”

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Σισμανίδης

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Φλωρίδη. Ο εκλιπών χρωμάτισε με το δικό του ξεχωριστό  ύφος την Κιλκισιακή δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε πιστά ως αρθρογράφος επί σειρά ετών.

Η απώλειά του είναι βαριά για τον τόπο μας που στερείται έναν άνθρωπο που είχε πάντοτε την παρρησία να εκθέτει στο κοινό τις απόψεις του με γενναιότητα και ευθυβολία.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι και την εξ ύψους παρηγορία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης

Αποχαιρετούμε σήμερα ένα εξαιρετικό συνεργάτη και φίλο, έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο και ξεχωριστό άνθρωπο.

Ο Παναγιώτης έφυγε από κοντά μας στα 60 του χρόνια προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά, που χωρούσε όλο τον κόσμο.

Υπήρξε ένα κατ’ εξοχήν κοινωνικό άτομο με έντονη παρουσία και συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι το τόπου μας.

Μέσω της αρθογραφίας του στον τοπικό τύπο, υπερασπίστηκε πάντοτε το δίκαιο επιδιώκοντας την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Με την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την τοπική μας κοινωνία, μέσα από τις εύστοχες δημόσιες παρεμβάσεις του, κέρδιζε την αναγνώριση και εκτίμηση των συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του από τη θέση του υπευθύνου τύπου του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη, έχοντας άψογη συνεργασία με τους αιρετούς εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Για όσους δεν τον γνώριζαν από κοντά ο Παναγιώτης μπορεί να φάνταζε απόμακρος αλλά για εμάς τους συναδέλφους του ο Παναγιώτης μας ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός συνάδελφος που τον χαρακτήριζε η απλότητα, η καλοσύνη, το πηγαίο χιούμορ, η οξύνοια πνεύματος, η μοναδική κριτική σκέψη και η επιθυμία του να υπηρετήσει τον συνάνθρωπο του.

Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας συνάδελφε. Θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό, όντας περήφανοι για σένα.

Θερμά Συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον δημοσιογράφο και υπάλληλο της Π.Ε. Κιλκίς Παναγιώτη Φλωρίδη.

Στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε την εξ’ ύψους παρηγορία για τον αδόκητο χαμό του που έχει συγκλονίσει όλη την μικρή τοπική μας κοινωνία.

Ανθρωπος προσηνής, χωρίς έπαρση και μακριά από ανταγωνισμούς κατόρθωσε με την γραφίδα του να κερδίσει φίλους και αντιπάλους και γι’ αυτό όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Παναγιώτη.

Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό όχι μόνο στους οικείους του αλλά και σε όλο το Νομό Κιλκίς.

Καλό Παράδεισο Παναγιώτη.

Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ),  για δεύτερη φορά σε λιγότερους από δύο μήνες,   πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου ενός ακόμη εκλεκτού  συναδέλφου  και  μέλους του συλλόγου μας, του Φλωρίδη Παναγιώτη.

Ο  Παναγιώτης  ήταν  μία πολυσχιδής προσωπικότητα με πλούσια δράση στην κοινωνία της πόλης και του νομού μας. Ο γραπτός του καθαρός και τσεκουράτος λόγος είτε εξέφραζε τον ίδιο ως ενεργό πολίτη, είτε αντιπροσώπευε την υπηρεσία ήταν αναγνωρίσιμος σε όλους και έδινε το ξεκάθαρο στίγμα ενός ευαίσθητου, έξυπνου και μαχητικού  πολίτη και δημόσιου υπαλλήλου.

Άσκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου με γνώμονα  το  δημόσιο συμφέρον, την εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πολίτη  και  έδινε σε καθημερινή βάση  αγώνα  για τις ιδέες και τα πιστεύω του. Το κενό που αφήνει η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτο.

Το Δ.Σ   του  Σ.Υ.Π.Ε.Κ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του τα ακόλουθα:

  • Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
  • Να παραστούν τα μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Καλό Παράδεισο φίλε Παναγιώτη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

H πρόεδρος του  Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς το Διοικητικό εθελοντές και τα μέλη, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος Παναγιώτη Φλωρίδη .

Βουβός ο πόνος σε όλη την μικρή μας κοινωνία, από την ξαφνική απώλεια ενός δημιουργικού και ιδιαίτερα δραστήριου ατόμου, με αποδεδειγμένες ικανότητες αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες που με τη πένα του εξέφραζε τις σκέψεις και κοινωνικές ανησυχίες όλων μας.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.Καλό Παράδεισο Παναγιωτη μου. Αιωνία σου η μνήμη…

Χριστίνα Κουρουζίδου

Σχολιάστε