My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Πανέτοιμη η Πλαγιά για τη πρεμιέρα

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον 2ο όμιλο της οποίας συμμετέχει ως εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, θα έχουμε την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κύβος ερρίφθη πλέον και η ”σταχτοπούτα” στο θεσμό των εθνικών κατηγοριών ομάδα της Πλαγιάς, νταμπλούχος την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην ΕΠΣ Κιλκίς, ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, την Θεσσαλονικιώτικη ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Το Κιλκισιώτικο συγκρότημα, την Παρασκευή στην απογευματινή του προπόνηση, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Απαντες, στην Αναγέννηση, είναι έτοιμοι και περιμένουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το ”δεξί”.

Από το ιατρικό δελτίο, υπάρχουν μόνο ευχάριστα νέα, καθώς ουδεμία αναφορά τραυματισμού ή ενοχλήσεων, σε ποδοσφαιριστές, έχει δηλωθεί και όλοι βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, λίγο πριν την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος.

Ολοι Δ.Σ.,τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, το εναρκτήριο λάκτισμα της Κυριακής, που αποτελεί ιστορικό γεγονός (ιστορική ημέρα), καθώς είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Πλαγιάς θα συμμετάσχει στα ”σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών.

Σχολιάστε