My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παιονία: Βραβεύσεις προσώπων

Την Κυριακή 5 Μαρτίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, συλλόγων και επιχειρήσεων του Δήμου Παιονίας.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκε από τον δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη ο μητροπολίτης Γουμενίσσας Δημήτριος “για τα 25 χρόνια από ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και την προσφορά της στη περιοχή μας όσο και το πολυσχιδές έργο που επιτελεί ο ίδιος καθημερινά ώστε να ελαφρύνει τις ψυχές των συνανθρώπων μας”.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η πρότυπος βιομηχανία γαλακτοκομικών ΛΥΚΑΣ, που εδρεύει στο Βαφειοχώρι, η αρχηγός της Εθνικής Ομάδος Μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο γνωστός δημοσιογράφος από την Αξιούπολη Παντελής Σαββίδης, η Γ΄ Λυκείου Πολυκάστρου για την εικονική επιχείρηση που δημιούργησαν, ο φοιτητής ιατρικής και πρώτος εισακτέος σε ανώτατες σχολές από το Δήμο Παιονίας κατά την περασμένη χρονιά Εμμανουήλ Ιωαννίδης, η εκπρόσωπος από τους μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα euroscola του ευρωκοινοβουλίου Αργυρή Ξανθοπούλου, η επιχείρηση startup της οικ. Κουμαρτζή από τον Ευρωπό «Οργανοποιία Αναστάσιος», η εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού και πρώην πρόεδρος συλλόγου Παιόνων της Γουμένισσας Βέτα Ίντου και ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Γκουντενούδης, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων κι οι βουλευτές Θ. Παραστατίδης και Γ. Γεωργαντάς, καθώς και πλήθος κόσμου.

Την τελετή επιμελήθηκε και παρουσίασε η πολιτιστική διαχειρίστρια του Δήμου Αλεξία Ιωαννίδου, ενώ μουσικά την πλαισίωσε η δασκάλα του Ωδείου του Δήμου Μυροφόρα Αντωνιάδου.

Σχολιάστε