My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Απαγόρευση σε εθελοντές

afisa-proiontaΟ Δήμος Παιονίας αρνήθηκε να παραχωρήσει στην Εθελοντική Ομάδα Παιονίας τον κοινόχρηστο χώρο μπροστά στο πρώην στρατόπεδο Γουμένισσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί στην πόλη η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Μάλιστα οι εθελοντές αναφέρουν στη σχετική καταγγελία τους ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι η διανομή δεν θα γίνει αύριο Σάββατο στη Γουμένισσας, καθώς δεν βρέθηκε και κατάλληλος ιδιωτικός χώρος. Οπότε, όσοι από τη Γουμένισσα έκαναν ήδη παραγγελίες, μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους στο Πολύκαστρο, όπου η διανομή θα πραγματοποιηθεί μπροστά στις αποθήκες της ΕΑΣ (ιδιωτικός χώρος), κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Όσο για το Κιλκίς, η διάθεση θα γίνει στο παλιό αεροδρόμιο, το οποίο δεν ανήκει στο Δήμο Κιλκίς, όπως σημειώνει η Εθελοντική Ομάδα.

Στην ανακοίνωσή τους, οι εθελοντές γνωστοποιούν ότι το Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Κιλκίς κατήγγειλε ως παράνομη την δράση της Ομάδας, στο Τμήμα Εμπορίου Κιλκίς και στα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα.

 

“Καλούμε όλα τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής πολιτείας(τμήμα εμπορίου, Σ.Δ.Ο.Ε., Ελληνική Αστυνομία κ.λ.π.) να πραγματοποιήσουν τους σχετικούς ελέγχους τους, το προσεχές Σάββατο και να ανακοινώσουν τα ευρήματά τους στους πολίτες του Κιλκίς (νομιμότητα παραγωγών, άδειες πλανοδίων εμπόρων, ταμειακές μηχανές, δελτία αποστολής).

 

Καλούμε επίσης τον Δήμο Παιονίας να γνωστοποιήσει στους πολίτες της Παιονίας για ποιό λόγο δεν παραχωρεί για δυο(2) ώρες τον κοινόχρηστο χώρο ώστε να πραγματοποιηθεί η διανομή χωρίς μεσάζοντες.

Γνωρίζουμε ότι ενοχλούμε με την δράση μας τους εμπόρους της περιοχής μας αλλά δεν περιμέναμε ότι ο Δήμος θα ταχθεί καταφανώς υπέρ τους και θα αρνηθεί να δώσει τις σχετικές άδειες.

 

Την στιγμή που οι πολίτες στενάζουν οικονομικά κάτω από τα δυσβάσταχτα μέτρα του Ελληνικού Κράτους, είναι απορίας άξιον για ποιό λόγο ο Δήμος μας δεν γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας? Είναι λογικό να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λίγων έναντι του συνόλου? Αυτή ακριβώς η λογική δεν μας έφερε ως εδώ σήμερα?

 

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Νομού μας στις δράσεις μας αυτό δείχνει, ότι εμείς έχουμε αλλάξει νοοτροπίες και αντιλήψεις, καιρός είναι να αλλάξουν και αυτοί οι οποίοι εκλέχτηκαν από εμάς…”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Παιονίας.

 

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ

 

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Ε.Α.Σ. 11:00-13:00

 

ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 14:00-16:00

 

Σχολιάστε