My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Ανάγκη γι` αντιμετώπιση των προβλημάτων

tzirosΤο πρόβλημα των καυσίμων, καθώς και της διαρκούς συρρίκνωσης του κύκλου εργασιών των επαγγελματιών της περιοχής του Δήμου Παιονίας, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον δήμαρχο Παιονίας, Θ. Λαπόρδα και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Π. Τονικίδη, που συναντήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου, την προηγούμενη Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων, με τον κ. Τονικίδη να κάνει λόγο για αναγκαία συστράτευση φορέων όπως ο δήμος  και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Απ` την πλευρά του ο κ. Λαπόρδας ανέφερε στον πρόεδρο του ΕΒΕ τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί σχετικά με το θέμα αυτό όπως:

  • Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με συμβολική παρουσία στα Τελωνεία, διανομή του φυλλαδίου «αιμορραγούμε», δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις στο τύπο.
  • Γνωστοποίηση του προβλήματος σε υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, περιφερειάρχη, βουλευτές  και σε κάθε επίσημο φορέα με τον οποίο είχε θεσμική συνάντηση.
  • Επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης και στον υπουργό Οικονομικών στις 12/3/2012 με θέμα τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης,την οικονομική αιμορραγία λόγω του μικρού Las Vegas που υπάρχει πλησίον μας και την συρρίκνωση της  δραστηριότητας των εμπόρων.

Ο κ. Λαπόρδας τόνισε επίσης ότι θα εισηγηθεί τα θέματα και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

Σχολιάστε