My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

«Παίζουμε όπως παλιά» με το Λ.Ε.Κ.

Ένα πρωινό γεμάτο χαρά, άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς του φίλους, υπόσχεται το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Πάρκο-Κήπος, στις 11 το πρωί. Την τιμητική τους θα έχουν παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, όπως, Βασιλιά-Βασιλιά, πινακωτή, τζαμί, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μήλα, μαντηλάκι, κ.α.

Η εκδήλωση με τίτλο «Παίζουμε όπως παλιά», που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, απευθύνεται σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και στόχο έχει την προαγωγή του παιχνιδιού και την ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών, στον αντίποδα της εσωστρέφειας που επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και η τεχνολογία.

Τα παιδιά, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν παιχνίδια που έμειναν στη λαϊκή παράδοση για την απλότητα και μοναδικότητά τους, παιχνίδια πολύ διαφορετικά από αυτά του σήμερα που δεν απαιτούν τίποτε άλλο παρά μόνο υλικά από τη φύση, συντροφικότητα, φαντασία, σβελτάδα και ευρηματικότητα.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς καλεί λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν στην πολύ όμορφη αυτή ημέρα.

Σχολιάστε