My Twitter Feed

2 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Πράσινο» για νερό από Πάικο -

Σάββατο, 2 Μάρτιος, 2019

Ερώτηση ΚΚΕ για Χειρουργική -

Παρασκευή, 1 Μάρτιος, 2019

ΚΚΕ: Βανδάλισαν τα γραφεία Κιλκίς -

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος, 2019

«Επαναλειτουργεί η Χειρουργική» -

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος, 2019

Επίκαιρη ερώτηση για ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

1,7 εκατ. σε αγρότες του Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Ο Πιτσόρλας θα έλθει στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Για τη συνέντευξη τύπου της ΕΝΙΚ -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Πήξαμε στις σκευωρίες

Του Τάσου Παππά.

Αντιπολιτευτικές τερατολογίες; Κάθε άλλο. Είναι η σκέτη αλήθεια χωρίς ίχνος υπερβολής.
• Σκάνδαλο Novartis: Δεν υπάρχει σκάνδαλο. Πρόκειται για σκευωρία την οποία οργάνωσε η συμμορία του Μαξίμου και την εκτελούν επίορκοι εισαγγελείς.

Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα αποκατασταθεί η νομιμότητα και οι σκευωροί θα έχουν την τύχη που τους αξίζει: Ειδικό δικαστήριο και μετά Κορυδαλλός.

• Σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν υπάρχει σκάνδαλο. Πρόκειται για σκευωρία την οποία οργάνωσε η συμμορία του Μαξίμου με τον Παύλο Πολάκη σε καθοδηγητικό ρόλο και την εκτελούν η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και οι χειραγωγημένοι από την κυβέρνηση εισαγγελείς Διαφθοράς.

Όταν θα έρθουμε στα πράγματα όλοι αυτοί θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι παράγοντες του ΚΕΕΛΠΝΟ που κατηγορήθηκαν άδικα θα παραδοθούν καθαροί και αμόλυντοι στην κοινωνία. Φυσικά θα τους επαναπροσλάβουμε και θα τους αποζημιώσουμε για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τους φαύλους νεοκομμουνιστές.

• Συμφωνία των Πρεσπών: Αυτό πράγματι είναι σκάνδαλο. Πρόκειται για φοβερή σκευωρία με παγκόσμιες διαστάσεις. Την οργάνωσε ο διεθνής απατεώνας Τζόρτζ Σόροςκαι την εκτέλεσαν οι Τσίπρας-Κοτζιάς παίρνοντας για αντάλλαγμα από τους Ευρωπαίους τη μη μείωση των συντάξεων και από τον Σόρος μεγάλα ποσά σε άγνωστο νόμισμα.

Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα κυνηγήσουμε τον Σόρος μέχρι να κατουρηθεί από το φόβο του και θα μας εκλιπαρεί να τον λυπηθούμε, αλλά εμείς βράχοι ηθικής και πατριωτισμού δεν θα δείξουμε έλεος. Επίσης θα στείλουμε τους Τσίπρα-Κοτζιά στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου να δικαστούν για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Δυστυχώς έχει καταργηθεί η ποινή του θανάτου, αλλά και τα ισόβια καλά είναι. Και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια. Χωρίς άδειες και άλλες τέτοιες φιλελεύθερες αηδίες.

• Υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη: Πρόκειται για σκευωρία. Ακόμη δεν έχουμε βρει ποιος τη σχεδίασε, αλλά που θα πάει θα τον εντοπίσουμε σύντομα και θα τον παραδώσουμε στη χλεύη των πολιτών.

• Σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ: Η διοίκηση κατόπιν εντολής της κυβέρνησης δεν δίνει στη δημοσιότητα τους θανάτους από αυτοκτονία. Δεν έχει καμιά σημασία που η ΕΛΣΤΑΤ διέψευσε τον ισχυρισμό μας, εμείς επιμένουμε γιατί αυτοί που μας κυβερνούν είναι μανούλες στις σκευωρίες.

• Ευρωεκλογές: Η κυβέρνηση σκοπίμως δεν λέει αν οι ευρωεκλογές θα γίνουν με λίστα ή με σταυρό. Πρόκειται για σκευωρία του Μαξίμου για να προκαλέσει προβλήματα στην αντιπολίτευση και να δημιουργήσει σύγχυση στο εκλογικό σώμα.

Δεν έχει καμιά σημασία που ο αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό, εμείς επιμένουμε ότι οι κατσαπλιάδες είναι σκευωροί.

• Δημοσκοπήσεις: Τα γκάλοπ που μας δίνουν διαφορά μικρότερη από δέκα μονάδες κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου από τους άθλιους σκευωρούς.

Οι άλλες, οι καλές, είναι αντικειμενικές. Όταν θα έρθουμε στα… πράγματα θα μπουν τα… πράγματα στη θέση τους.

♦ Αντιπολιτευτικές τερατολογίες είναι όλα τα παραπάνω; Κάθε άλλο. Είναι η σκέτη αλήθεια χωρίς ίχνος υπερβολής.

Άλλωστε το λέει και ο Αρκάς: «Σήμερα ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους με αυτή την κυβέρνηση».

Επιτέλους έστω και εμμέσως μάθαμε την ηλικία του γνωστού γελοιογράφου. Γεννήθηκε τον «σκοτεινό» Γενάρη του μοιραίου για την πατρίδα 2015. Δηλαδή, είναι μόλις τεσσάρων ετών.

Πάντως για νήπιο σκιτσάρει πολύ καλά. Μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά όταν θα επιστρέψουν στην εξουσία οι φυσικοί ιδιοκτήτες της χώρας και θα έχουν πάει στον αγύριστο οι περιστασιακοί ενοικιαστές της.
Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε