My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάρτι της Τέχνης για Τζαμάϊκα!

Την εποχή που, στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Δήμου Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός” το καλοκαίρι του 2019 και στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας, ΤΖΑΜΑΙΚΑ, φιλοξενήσαμε τον σκηνοθέτη της Ανδρέα Μορφονιό και έναν εκ των πρωταγωνιστών της, Φάνη Μουρατίδη, η ταινία  προτάθηκε  σε διεθνή διαγωνισμό στην Ουκρανία στο KYIV International Film Festival, “KINOLITOPYS” 2019 (Ukraine).

Λάβαμε τότε την υπόσχεση από τους συντελεστές, με δεδομένη την πολύ όμορφη κινηματογραφική βραδιά που ζήσαμε, ότι αν η ταινία βραβεύονταν θα γιόρταζαν το βραβείο στο Κιλκίς γιατί έκριναν ότι τους έφερε τύχη.

Η ταινία λοιπόν ταξίδεψε στην Ουκρανία και έλαβε τον Σεπτέμβρη 2019 το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας “GOLDEN SOFIYA FRESCO GRAND-PRIX IN FEATURE FILM JAMAICA, director Andreas Morfonios, Greece”.

Ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Μορφονιός, πιστός στην υπόσχεση του  θα είναι μαζί μας στις 28 Δεκεμβρίου 2019, μετά τις 8 το βράδυ, στο καφέ μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, που με μεγάλη χαρά και προθυμία δέχθηκε να φιλοξενήσει  αυτόν τον εορτασμό.

Εκεί, σας περιμένουμε για ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο πάρτυ, παρέα με το σκηνοθέτη, Ανδρέα Μορφονιό και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Τη βραδιά θα υποστηρίξουν μουσικά ο Γιάννης Λαζαρίδης και ο Γιώργος Γελαράκης, εξαιρετικοί μουσικοί και καλλιτέχνες ενώ τα τμήματα χορού της Τέχνης θα είναι εκεί για να χρωματίσουν με το δικό τους τρόπο τη βραδιά.

Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία συντοπιτών μας κι όχι μόνο, της εταιρίας Nutripet Hellas,  του μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, της εταιρίας Wood me up  και του καταστήματος “Χαρμόσυνο”, τους οποίους από καρδιάς ευχαριστούμε.

Μια γιορτή μες τις γιορτές με αγαπημένους ανθρώπους όπως ταιριάζει στο πνεύμα των ημερών!

Δελτίο τύπου από Τέχνη Κιλκίς

Σχολιάστε