My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάντα μπροστά στη διασπορά!

Επιβαρυμένη παραμένει η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα παρότι έχουν περάσει πέντε ολόκληρες εβδομάδες από την επιβολή της δεύτερης καραντίνας, με τα κρούσματα κορωνοϊού σε εθνικό επίπεδο να παραμένουν στα ύψη και το νομό Κιλκίς να βρίσκεται πάντα μεταξύ των πρώτων όσο αφορά τη διασπορά της φονικής πανδημίας.

Συγκεκριμένα -όπως προέκυψε απ` αυτά που είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοινώνοντας τις αποφάσεις για τη λειτουργία της αγοράς και των εκκλησιών τα Χριστούγεννα- οι περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους πληθυσμού είναι οι νομοί Πιερίας, Δράμας, Κιλκίς, Πέλλας, Ξάνθης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Φλώρινας.

Βέβαια, στα στοιχεία που στηρίχτηκε ο κ. Πέτσας, συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και τα “αναδρομικά” που ανακοίνωσε το -άγνωστο ακόμα- μικροβιολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης για το νομό Κιλκίς. Ωστόσο και πάλι η δυσχερέστατη θέση του νομού μας στην εν λόγω μαύρη λίστα, εκτιμάται ότι δεν τροποποιείται ουσιαστικά.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τόνισε ότι πιεστική παραμένει η κατάσταση και στα δημόσια νοσοκομεία και ιδίως στις ΜΕΘ, το ποσοστό κάλυψης των οποίων ανέρχεται σε 83% στην Επικράτεια, 77% στην Αττική και 91% στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανησυχητική κρίνεται -με βάση τον κυλιόμενο μέσο όρο των 7 ημερών- και η κατάσταση στη Δυτική Αττική.

Σχολιάστε