My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα δραστήριο το Λύκειο Ελληνίδων

– Έναρξη τμημάτων Λ.Ε.Κ. Πολυκάστρου

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου (κεντρική πλατεία) ξεκίνησαν τα μαθήματα για τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών στο Πολύκαστρο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα συγκεκριμένα τμήματα λειτουργούν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πολυκάστρου «Ευκράντη». Το Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. ήταν εκεί για να ευχηθεί καλή χορευτική χρονιά. Το Λ.Ε.Κ. εκπροσώπησαν τα εξής μέλη του Δ.Σ.:

  1. Τασούδη Απολλωνία – Αντιπρόεδρος Β’
  2. Μιχαηλίδου Μαρία – Ειδική Γραμματέας και Συνέφορος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  3. Πολυμένη Αγάπη – Ταμίας

– 75 χρόνια Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, το Λ.ΕΘ. γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του. Το Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. ήταν εκεί για να ευχηθεί χρόνια πολλά μαζί με τα άλλα Λύκεια και να απολαύσει μια εκπληκτική παράσταση. Το Λ.Ε.Κ. εκπροσώπησαν τα εξής μέλη του Δ.Σ.:

  1. Χατζηβασιλείου Χρύσα – Αντιπρόεδρος Α’
  2. Μιχαηλίδου Μαρία – Ειδική Γραμματέας και Συνέφορος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  3. Σακαρίδου Ερατώ – Συνέφορος Λαογραφικού

Στην μουσικοχορευτική παράσταση συμμετείχαν επίσης το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας και το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης. Εκπρόσωποι Δ.Σ. από διάφορα Λ.Ε. ήρθαν για τον εορτασμό των 75 ετών του Λ.Ε.Θ. όπως από Λαμία, Λάρισα, Φλώρινα, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Νάουσα, Κιλκίς κ.ά.

trikala– Εκδρομή στα Τρίκαλα

«Έτερος δ’ εστί Ληθαίος ποταμός ο περί Τρίκκην εφ’ω ο Ασκληπιός γεννηθήναι λέγεται» (Στράβων, ΧΙV 647).

Τα Τρίκαλα διασχίζονται από τον Ληθαίο ποταμό, στις όχθες του οποίου, σύμφωνα με τον ιστορικό Στράβωνα, γεννήθηκε ο πρώτος γιατρός της αρχαιότητας, ο Ασκληπιός. Το όνομά του σημαίνει ποταμός της λήθης.

Μετέωρα: Από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, προστατευόμενο από την UNESCO, το σημαντικότερο της Θεσσαλίας και το πιο αξιόλογο, μετά το Άγιο Όρος, Μοναστηριακό Κέντρο στην Ελλάδα.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 65 ευρώ κατ’ άτομο. Το Λύκειο Ελληνίδων υπόσχεται στους φίλους συμμετέχοντες άλλη μια πραγματικά αξέχαστη εκδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή,  6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

natasa-karamanli-pazaiti– Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τιμά με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή. Είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου. Για πολλά χρόνια υπήρξε χορεύτρια του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης.

Στην απογευματινή μας εκδήλωση θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, με θέμα:

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Για τις παραπάνω ανακοινώσεις, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ.

Σχολιάστε