My Twitter Feed

28 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Να σπάσει ο δήμος στα τρία» -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Οι υποψήφιοι του Τζιτζικώστα -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Η ομιλία Βορίδη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Ημερίδα με Π. Γκαρσία και Μ. Σνάουτσνερ -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

ΝΟΔΕ: Καταλυτικός ο Αυγενάκης -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ» -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Έθεσε εαυτόν» εκτός ΝΟΔΕ -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

ΕΒΕ: Ρήγμα στη μειοψηφία! -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

Πάντα δραστήριο το ΛΕ Κιλκίς

ai-giannis-serres– Εκδρομή Σέρρες

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε, με εξαιρετική επιτυχία, ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις Σέρρες και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που παρά την βροχερή ημέρα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λ.Ε.Κ. Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Αφού εκκλησιαστήκαμε στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι, αναχωρήσαμε για το ξενοδοχείο «Elpida Resort» όπου έγινε η αποτίμηση του έργου της Διευθύντριας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, Αρχαιολόγου κ. Κατερίνας Περιστέρη και ανακηρύχτηκε ως «Γυναίκα της Χρονιάς». Η βράβευση έγινε από το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών, αφορμή του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας. Η κεντρική ομιλία με θέμα: «Αλέξανδρος: ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο» από τον Ιστορικό – Συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο υπήρξε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Την παραπάνω εκδήλωση την κάλυψε τηλεοπτικά το κανάλι του ALPHA TV.

Στη συνέχεια αναχωρήσαμε για τον Αϊ – Γιάννη για φαγητό, όπου δεν παραλείψαμε να χορέψουμε όλοι μαζί και να στήσουμε ένα μικρό γλέντι μέσα στη φύση και με τους καταρράκτες δίπλα μας ακριβώς.

Έπειτα, επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο των Σαρακατσάνων το οποίο το 1984 ετιμήθη με το χρυσό μετάλλιο του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και το 1987 το Ευρωπαϊκό Βραβείο του Μουσείου της χρονιάς ( Prix du musee de l’ Annee) το συμπεριέλαβε και του απένειμε ειδική διάκριση μεταξύ δεκαοχτώ ευρωπαϊκών Μουσείων, πού εκκρίθηκαν ως τα καλύτερα της Ευρώπης, ανάμεσα σε 146 πού είχαν διαγωνισθεί.

Κατόπιν επιστροφή αργά το απόγευμα στο Κιλκίς, με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδρομή μας. Ευχαριστούμε πολύ!

– Επισκέψεις σχολείων στο Λ.Ε.Κ.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 είχαμε τη χαρά να μας επισκεφθεί το ολοήμερο 2ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς για να γνωρίσει από κοντά τους χώρους του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και να ενημερωθεί σχετικά με την όλη ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού. Αφού ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Λ.Ε.Κ. όπως πάντα καταλήξαμε στην αίθουσα της Ιματιοθήκης όπου τα παιδιά είδαν από κοντά τις φορεσιές που διαθέτει το Λ.Ε.Κ. και ενθουσιάστηκαν με τα υφάσματα, τα χρώματα και τα κοσμήματα καθώς επίσης και τον αριθμό και την ποικιλία των φορεσιών που διαθέτει το Λ.Ε.Κ.

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 στις 08:30 π.μ. – 09:30 π.μ. είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Ευκαρπίας Κιλκίς. Έπειτα, 09:30 π.μ. – 10:30 π.μ. με μεγάλη μας χαρά ξεναγήσαμε τους μικρούς μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Ευκαρπίας Κιλκίς.

Να ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε να δεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά σχολεία και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ. 2341027684, καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) 6-8 μ.μ.

trikala– Εκδρομή στα Τρίκαλα

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Το Λύκειο Ελληνίδων υπόσχεται στους φίλους συμμετέχοντες άλλη μια πραγματικά αξέχαστη εκδρομή. Η εκδρομή είχε αναβληθεί λόγω των εθνικών εκλογών. Η εκδρομή θα έχει διανυκτέρευση στην Ελάτη και επίσκεψη την Κυριακή στα Μετέωρα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή,  6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

Σχολιάστε